Life

Ramona de la Clejani și-a riscat viața pentru siluetă: ”Eu vreau să fiu slabă”

Ramona de la Clejani, fiica cea mare a lui Ioniță de la Clejani, a făcut o schimbare radicală legată de aspectul fizic. Cântăreața pune mare accent pe felul în care arată.
09.08.2022 | 23:42
Ramona de la Clejani sia riscat viata pentru silueta Eu vreau sa fiu slaba
Ramona de la Clejani, drastică cu silueta: ”S-a declanșat o problemă de sănătate”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta și-a riscat viața pentru siluetă, chiar dacă s-a confruntat cu ceva probleme de sănătate din acest punct de vedere. Artista a povestit într-o emisiune TV că este foarte motivată să scape de kilogramele în plus.

Ramona de la Clejani, drastică cu silueta. Cum a slăbit vedeta

Ramona de la Clejani a început în urmă cu câteva luni să fie atentă la felul în care arată. A luat decizia să meargă la sală și să facă mișcare, dar asta nu este tot. Cântăreața a mers la un nutriționist pentru o îndrumare în acest sens.

ADVERTISEMENT

„N-am fost niciodată un om gras, dar s-a declanșat o problemă de sănătate și din cauza depresiei s-a declanșat ceva și m-am trezit puțin mai plinuță. Atunci am vrut să slăbesc, am fost foarte motivată de colaboratorii mei.

Am fost motivată de publicul care mă iubește, de oamenii care mă încurajează în fiecare zi și mi-am dat interesul. Eu vreau să fiu slabă. Mi-am luat pe cineva ca să mă ajute, mănânc sănătos.

ADVERTISEMENT

Postez pe pagina mea ce mănânc, chiar vreau să vadă și alte persoane, să nu se înfometeze. Iaurt, folosesc semințe de chia sau cereale naturale cu lapte de soia, îmi fac piept de pui la grătar.

Încep să fiu atentă, cât se poate, o supică și unde nu știu învăț, am un nutriționist”, a povestit cântăreața de muzică de petrecere, Ramona de la Clejani, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ramona de la Clejani pune sănătatea pe primul plan

Ramona de la Clejani a recunoscut că în prezent pune pe primul loc sănătatea, mai ales după ce s-a confruntat cu probleme. Artista a ajuns de urgență la spital la începutul lunii iulie din cauza stresului și nopților nedormite.

Cea care a apelat numărul de urgență 112 a fost însuși fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, care a fost sfătuită să ia o pauză de la evenimente și concerte și să odihnească mai mult.

ADVERTISEMENT

Din păcate, cântăreața are probleme și cu legea. Ramona de la Clejani s-a ales cu dosar penal și este executată silit din cauza unor facturi la energie electrică.

ADVERTISEMENT
Tags: