Life

Ramona de la Clejani susține că și Viorica ar consuma substanțe interzise. Scandalul e abia la început

Ramona de la Clejani a lansat acuzații extrem de grave la adresa Vioricăi Manole în plin scandal provocat de fiul acesteia, Fulgy.
06.07.2021 | 11:51
Ramona de la Clejani sustine ca si Viorica ar consuma substante interzise Scandalul e abia la inceput
Ramona de la Clejani, replică pentru Viorica după ce aceasta i-a spus că e urâtă. Foto: Antena 1/ Antena Stars
ADVERTISEMENT

Ramona Manole, fiica lui Ioniță de la Clejani s-a implicat în scandalul momentului. Tânăra a vorbit despre problema cu care se confruntă familia de lăutari din județul Giurgiu și a dezvăluit câteva lucruri care ar putea amplifica și mai tare conflictul.

Situația pare scăpată de sub control în familia Clejanilor, după ce Fulgy a recidivat din nou. Ramona s-a plâns că a primit o serie de amenințări de la fiul Vioricăi de la Clejani și nu a mai putut să tacă deoarece simte că viața ei și a copiilor sunt puse în pericol.

ADVERTISEMENT

Ramona a vorbit despre Clejani într-o postare dură pe Facebook. Bruneta a reacționat la niște declarații făcute de Viorica despre ea.

Ramona de la Clejani, către Viorica: „Și tu ești drogată”

Cântăreața a spus despre fata lui Ioniță că este urâtă și lipsită de talent, iar asta a scos-o din pepeni pe Ramona.

ADVERTISEMENT

„Uite ce îi arde, în loc să-l ducă pe fi-su la dezintoxicare, să nu mai amenințe lumea. Lia măcar nu se droghează ca voi. Lia trăiește frumos, în liniște, muzicanto…și tu ești drogată”, a scris Ramona pe Facebook.

Viorica a acuzat-o în repetate rânduri pe Ramona că aparițiile sale televizate sunt gândite pentru a-și face reclamă pe seama numelui familiei sale și că tânăra ar fi lipsită de talent, că nu ar avea ce căuta în muzică.

ADVERTISEMENT

Fulgy, ”la un mic pas” să își omoare părinții

Situația devine din ce în ce mai suprarealistă în familia cântăreților de muzică lăutărească. După ce Ioniță a spus că Fulgy urmează o strategie de marketing importată de la artiști internaționali, acesta a fost nevoit să sune la 112 pentru că nu mai putea ține situația sub control.

Ultimul eveniment care a șocat opinia publică a fost scandalul dintre Fulgy și tatăl său. Băiatul lăutarului ar fi sărit la bătaie la tatăl său și a amenințat că îi omoară.

ADVERTISEMENT

Fulgy a declarat apoi că a fost ”la un mic pas” de a le lua viața părinților săi. E greu de imaginat ce explicații vor avea de oferit de acum înainte părinții băiatului, după ce au încercat să îi scuze comportamentul aproape de fiecare dată. Să fie tot o strategie de marketing sau o problemă pe care Clejanii nu mai știu cum să o abordeze? Telenovela continuă.

 

 

ADVERTISEMENT