Life

Ramona de la Puterea Dragostei, decizie radicală înainte de finală: ”Am cedat psihic, nu mai pot”

01.07.2020 | 12:30
Ramona de la Puterea Dragostei decizie radicala inainte de finala Am cedat psihic nu mai pot
ADVERTISEMENT

Ramona Modoi, concurentă în emisiunea „Puterea Dragostei” de la Kanal D, a dezvăluit într-un live că așteaptă cu nerăbdare să se deschidă aeroportul pentru a pleca acasă, în Germania, acolo unde locuiește de ani buni și unde a rămas familia sa.

Frumoasa blondină a luat această decizie radicală cu puțin timp înainte de marea finală a show-ului, cel mai probabil și pentru faptul că nu a avut nicio relație. Ramona nu s-a îndrăgostit de niciun băiat din casa „Puterea Dragostei” chiar dacă la început dădea semne că îl place pe Livian.

ADVERTISEMENT

„Aștept să se deschidă aeroportul să plec acasă. Nu știu când se termină emisiunea, dar nu mai am de pentru ce să mai stau aici. Am cedat psihic, nu mai pot”, a mărturisit recent concurenta, relatează wowbiz.ro.

Ramona Modoi vrea să plece de la „Puterea Dragostei”, înainte de finală

Ramona Modoi a intrat în emisiunea „Puterea Dragostei” în luna martie venind cu gândul de a-și întâlni sufletul pereche. Tânăra este o mămică sexy având un băiețel pe nume Darius, care a încercat pe parcursul show-ului să se apropiere de un băiat din casă, însă nu a reușit.

ADVERTISEMENT

Frumoasa concurentă nu a avut nicio relație în emisiunea de la Kanal D, acesta fiind probabil și unul dintre motivele pentru care dorește să iasă din show, așa cum a declarat recent în mediul online, într-un live.

Tânăra a mărturisit la un moment dat că s-a îndrăgostit de un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul colegei sale, Ella. Este vorba de manelistul Nikolas Sax despre care Ramona a vorbit de câteva ori în cadrul emisiunii de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Blondina a declarat că are sentimente pentru manelist și chiar îl așteaptă să intre în casa „Puterea Dragostei”, lucru care din păcate, nu s-a întâmplat. Concurenta așteaptă cu nerăbdare să părăsească emisiunea pentru a se întâlni cu Nikolas Sax pentru că nu s-au văzut niciodată.

„Nu pot să spun că sunt împreună cu Nikolas, o să văd ce va fi afară. O să mă întâlnesc cu el afară. Sunt foarte îndrăgostită de el. Mă enervează uneori că nu-mi răspunde la telefon.

ADVERTISEMENT

Îl aștept aici, la Puterea dragostei, dacă nu, o să ne întâlnim afară și sperăm că totul o să fie bine între noi doi”, a dezvăluit Ramona despre sentimentele pe care le are pentru cunoscutul artist.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT