News

Ramona, femeia ucisă de criminalul din Argeș, plânsă de actualul iubit: ”M-am atașat mult de ea”

17.05.2021 | 21:00
Ramona femeia ucisa de criminalul din Arges plansa de actualul iubit Mam atasat mult de ea
Ramona, femeia ucisă de criminalul din Argeș, plânsă de actualul iubit: ”M-am atașat mult de ea”. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Ramona, femeia omorâtă cu sânge rece de criminalul din Argeș, a lăsat multă durere în urma. Victima în vârstă de 38 de ani este plânsă de actualul partener de viață, care are numai cuvinte de laudă la adresa ei. 

Bărbatul este în stare de șoc și nu poate realiza nici acum că a pierdut-o pe cea alături de care se vedea trăind până la adânci bătrâneți. El spune că ar fi făcut-o fericită pe Ramona, care era urmărită de luni buni de fostul concubin.

ADVERTISEMENT

Iubitei victimei din curtea bisericii Mihăești avea în plan să-i organizeze femeii un moment special marți, 18 mai, când era ziua ei de naștere. Din păcate, acum se pregătește să o conducă pe ultimul drum, cât și pe fiul acesteia.

Iubitul Ramonei, victima din Argeș, momente dureroase. Femeia e plânsă de partener

Iubitul Ramonei nu poate crede că femeia a fost înjunghiată de bărbatul cu care în urmă cu cinci luni apărea în emisiunea Acces Direct, unde spunea că se teme pentru viața ei și a băiatului pe care-l avea dintr-o relație anterioară.

ADVERTISEMENT

Bărbatul s-a atașat foarte mult de victimă, care a trecut prin foarte multe suferințe din cauza fostului partener de viață. El ar fi vrut să o facă să uite totul pentru a se putea axa pe legătură pe care o aveau ei doi.

„Voiam să-i fac să uite absolut totul, să șteargă totul cu buretele, voiam să o văd pe ea și pe copilul ăla fericit.

ADVERTISEMENT

Dacă stăteam cinci minute cu ea parcă aș fi trăit o viață de om. M-am atașat foarte mult de ea”, a spus bărbatul în emisiunea Acces Direct de la Antena 1, potrivit spynews.ro.

Ramona a fost omorâtă de fostul concubin în curtea bisericii, unde venise pentru a aprinde lumânări în memoria părinților săi. Femeia era însoțită de fiul ei, un băiat de 14 ani, care i-a sărit în ajutor.

ADVERTISEMENT

Agresorul a recurs la acest gest necugetat după ce a fost părăsit de femeia pe care în luna ianuarie spunea că o iubește. De la separare până la crima odioasă a șicanat-o și a urmărit-o constant.

Irinel nu s-a putut împăca cu ideea că a fost părăsit de Ramona, femeia care îl acuza în emisiunea Mirelei Vaida că este agresiv, gelos și extrem de posesiv.

Ce se întâmplă cu criminalul lui Argeș, după ce a ajuns la spital

Irinel, criminalul care a comis crima dublă din Argeș, a încercat să se omoare după ce a curmat viața fostei iubitei și a fiului vitreg. Bărbatul s-a înjunghiat, dar a fost oprit de oamenii legii, fiind dus la spital.

Inculpatul a ajuns direct pe masa de operație, starea sa de sănătate fiind una extrem de gravă. În cele din urmă, Irinel și-a dat ultima suflare, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.

ADVERTISEMENT