Life

Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță din Clejani, declarații despre situația lui Fulgy: „Sunt copii fără minte”

Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță din Clejani, a făcut declarații despre situația lui Fulgy, prins drogat la volan sâmbăta trecută.
02.06.2021 | 14:35
Ramona fiica nelegitima a lui Ionita din Clejani declaratii despre situatia lui Fulgy Sunt copii fara minte
Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță din Clejani, declarații despre situația lui Fulgy: „Sunt copii fără minte” Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță din Clejani, a făcut câteva mărturisiri despre familia tatălui ei, făcând referire la scandalul care îl implică pe Fulgy, după ce a fost prins drogat la volan.

Fiica celebrului lăutar a decis să rupă tăcerea și să dea cărțile pe față. Aceasta și-a spus părerea despre situația delicată în care se află Fulgy și Ioniță din Clejani.

ADVERTISEMENT

Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță din Clejani, dezvăluiri despre familia tatălui ei

Ramona Manole nu este o prezență constantă în viața publică. Fiica nelegitimă a lui Ioniță din Clejani a decis să vorbească despre problemele familiei tatălui ei, cu care nu vorbește de mulți ani.

Fiica cea mare a lăutarului a comentat situația fratelui ei mai mic, Fulgy, dar și Ioniță, tatăl lor.

ADVERTISEMENT

Tinerei îi este foarte milă de părintele ei, care se confruntă de mult timp cu problemele cauzate de copiii lui din cauza drogurilor.

Ramona Manole este de părere că tatăl ei va lupta mult timp cu problemele pe care copiii lui le au cu drogurile.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Ioniță nu îl critică pe fratele ei, conștientă că el și Margherita au crescut diferit față de ea și au avut mereu tot ce și-au dorit.

„Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă.

ADVERTISEMENT

Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor”, a declarat Ramona Manole pentru impact.ro.

Ce relație are Ramona Manole cu tatăl ei, Ioniță din Clejani

Relația dintre Ramona Manole și tatăl ei este una destul de tensionată. Ioniță din Clejani refuză să-i vorbească fiicei lui.

Ramona Manole a făcut tot posibilul ca să-l convingă pe tatăl ei să stea de vorbă cu ea, însă fără succes. Această situație o afectează foarte mult și se simte blestemată, după cum a declarat chiar ea.

„Am făcut toate eforturile să stea măcar de vorbă cu mine. Am încercat prin toate căile posibile, tot ce mi-a stat în putere.

Am încercat să stau de vorbă cu el, dar se pare că el e de negăsit, nu vrea să mă vadă. E foarte greu, nu am avut parte de nimic până acum. Mă simt blestemată”, a declarat Ramona Manole, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT