Life

Ramona Gabor, la spital după moartea tatălui ei. Ce operație trebuie să-și facă

09.07.2020 | 21:23
Ramona Gabor la spital dupa moartea tatalui ei Ce operatie trebuie sasi faca
Ramona Gabor urmează să se opereze la față. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Gabor le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de ea și sora ei, Monica, la trecerea în neființă a tatălui lor, Emil și, pentru că viața trebuie să meargă mai departe, diva a revenit la obiceiurile sale.

Ramona Gabor, la estetician după moartea tatălui

Mai exact, vedeta a fost recent la medicul estetician pentru că urmează a se supune unei noi intervenții non-invazive la nivelul feței.

ADVERTISEMENT

Ramona și-a anunțat fanii că în curând va fi disponibilă o intervemție chirurgicală de ultimă tehnologie, iar ea va avea șansa să fie printre puținele beneficiare ale acesteia.

Bruneta nu a  vrut să ofere mai multe detalii, iar acum urmăritorii ei de pe rețelele de socializare fac tot felul de pariuri în legătură cu felul în care va arăta după această operație non-invazivă sora Monicăi Gabor.

ADVERTISEMENT

Ramona nu este la prima intervenție pentru a arăta mai bine. Sora fostei doamne Columbeanu a recunoscut mai de mult că și-a operat sânii și nasul.

Sora Monicăi ex-Columbeanu recunoaște că a recurs la mai multe operații estetice, dar le regretă

Presa scrisese că și-ar fi băgat implanturi inclusiv în gambe. Bruneta a recunoscut că a recurs la asta, dar și le-a scos imediat pentru că i se părea că picioarele ei arătau complet inestetic, de parcă ar fi avut mușchi de fotbalist.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a apelat de mai multe ori la medicul estetician, încurajată uneori și de anturajul în care a intrat, Ramona le sfătuiește pe fetele din ziua de azi să încerce să se accepte așa cum sunt.

„Eu, când eram mai mică și mai naivă, mi-am făcut operații estetice, dintre care doar una este vi­abilă, pentru că celelalte nu au fost de succes. S-a tot discutat despre operațiile estetice ale Ramonei, că aș avea multe, că uite cum arăta înainte.

ADVERTISEMENT

Atunci eram un copil, nici măcar nu știam că îmi pot contura sprâncenele sau că pot să îmi evidențiez pomeții cu blush. Acum știu mult mai multe trucuri”, a mărturisit Ramona Gabor pentru libertatea.ro.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: