News

Ramona Gabor, pe urmele lui Meghan Markle! Cu cine s-a pozat sora Monicăi Columbeanu

07.04.2019 | 14:54
Ramona Gabor pe urmele lui Meghan Markle Cu cine sa pozat sora Monicai Columbeanu

În cursul zilei de sâmbătă, Ramona Gabor s-a pozat alături de Max Topplin, protagonistul thrillerului psihologic The Toll, care a avut premiera în Dubai, în cadrul hotelului Five Palm Jumeirah. Sora Monicăi Gabor, fostă Columbeanu, a strălucit de-a dreptul într-o rochie de seară, lungă, de culoare roșie, care îi scotea în evidență trăsăturile fine și bustul voluminos.

Ramona Gabor s-a pozat alături de Max Topplin!

Max Topplin este cunoscut pentru rolul din serialul Suits, în care a jucat și Meghan Markle, dar și pentru trillerul psihologic The Toll ce tocmai a avut premiera. În cursul zilei de sâmbătă, pe celebrul palmier din Dubai, la hotelul Five Palm Jumeirah, s-a aflat și nimeni alta decât Ramona Gabor, prilej pentru a-și face o poză alături de protagonistul filmului, Max Topplin.

Frumoasa vedetă de la noi s-a pregătit pentru eveniment extrem de bine. Bruneta a ales o rochie cu trenă, de culoare roșie, care a scos-o în evidență din prima clipă.

Ramona Gabor, poză alături de Max Topplin, actordin Suits
Ramona Gabor, poză alături de Max Topplin, actordin Suits

Ramona Gabor a răbufnit: “Nu am uitat de unde am plecat”

“Acum eu nu vreau să pretind sau să susţin nimic. Realitatea este că sunt o fiinţă umană cu zile bune şi zile rele. Că merg în vacanţe câteodată în private jet sau first class dar mă poţi vedea câteodată şi în economy class; zile când merg cu Rolls Royce dar şi zile când poate agenţia de modele angajează autobuz ca şi mijloc de transport şi cu siguranţă nu mă deranjează.Sunt din Bacău, nu am uitat de unde am plecat şi de asta într-adevăr puteţi spune că am o viaţă perfectă: pune-mă într-un Rolls royce şi o să mă vezi fericită, pune-mă într-un autobuz şi tot fericită mă vei vedea. E atât de bine şi satisfăcător când vezi că indiferent de situaţie , cât timp eşti mulţumit cu ceea ce Dumnezeu îţi oferă , întotdeauna vei fi fericit. Secretul fericirii mele şi a vieţii perfecte nu stă în lucrurile materiale , ci stă în faptul că ştiu să apreciez ce am, că e mult sau că e”,

a fost mesajul Ramonei Gabor, săturată de zvonurile fel de fel despre viața sa din Dubai și despre călătoriile și vacanțele scumpe.

Tags: