ADVERTISEMENT
Life

Ramona Gabor, prima reacție după ce prietena sa Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Gabi Bădălău. Ce spune bruneta

Autor: Alexa Serdan | 12.01.2021 | 18:18
Ramona Gabor, prima reacție după ce prietena sa Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Gabi Bădălău. Ce spune bruneta
Ramona Gabor, prima reacție după ce prietena sa Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Gabi Bădălău. Ce spune bruneta. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ramona Gabor a avut o primă reacție după ce buna sa prietenă, Bianca Drăgușanu, s-a cuplat cu fostul iubit, nimeni altul decât omul de afaceri Gabi Bădălău. Cei doi îndrăgostiți au „fugit” din Dubai pentru a se distra în Maldive. 

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă nu parte deranjată că milionarul din Giurgiu s-a îndrăgostit lulea de fosta asistentă a lui Dan Capatos. Și nu o spunem noi, ci una dintre postările vedetei care arată cât se poate de clar că nu are absolut niciun regret referitor la cei doi.

Reacția sorei Monicăi Gabor vine după ce Gabi Bădălău a plecat din România pentru a fi aproape de Bianca Drăgușanu în cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite. Acela a fost momentul în care Ramona Gabor a fost dată la o parte de fosta iubită a lui Alex Bodi.

Ramona Gabor, despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Până la apariția afaceristului în peisaj, Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor se afișau zilnic împreună, atât la mall, cât și la petreceri, însă se pare că în prezent lucrurile s-au mai răcit între cele două bune prietene, care se gândeau să deschidă o afacere comună.

ADVERTISEMENT

„Mănâncă spaghete ca să uiți regretele”, este mesajul lăsat de fotomodel pe Instagram, în dreptul unei imagini în care savurează cu cea mai mare poftă o porție de spaghete. „Mai multe paste, mai puțină dramă”, este unul dintre comentariile primite de vedetă.

Postarea este una cu subînțeles, fanii dându-și seama că nu este vorba numai de mâncare, ci și de unele evenimente petrecute în viața sa. Ramona Gabor a lăsat acest mesaj pentru Bianca Drăgușanu, în ciuda faptului că separarea dintre ea și Bădălău a avut loc în urmă cu mai bine de 10 ani.

Frumoasa brunetă și afaceristul s-au iubit aproximativ 2 ani și chiar au locuit o vreme împreună, însă drumurile lor s-au separat brusc în 2010. Se pare că motivul ar fi fost infidelitatea modelului, care la momentul respectiv a fost „testată” de iubit.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Gabi Bădălău i-a întins o cursă de toată frumusețea știind că Ramona Gabor îl place pe milionarul din Brașov, Ioan Neculaie. Așa a început să-i trimită iubitei mesaje pretinzând că este afaceristul brașovean, într-un final cerându-i o întâlnire.

Sora mai mică a Monicăi Gabor a căzut în capcana întinsă de fostul soț al artistei Claudia Pătrășcanu, lucru care a dus la ruptura iremediabilă dintre ei. De atunci bruneta nu a mai vorbit despre viața sa sentimentală și a făcut numeroase schimbări pe plan personal și profesional.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!