Life

Ramona Gabor, probleme medicale înainte de ziua sa de naștere. Prin ce a trecut bruneta

15.01.2021 | 18:56
Ramona Gabor probleme medicale inainte de ziua sa de nastere Prin ce a trecut bruneta
ADVERTISEMENT

Ramona Gabor s-a confruntat cu mici probleme de sănătate chiar înainte de ziua sa de naștere. Frumoasa brunetă a mărturisit că în ultimele zile nu s-a simțit prea bine, de aceea nici nu a fost activă pe rețelele de socializare. 

Sora mai mică a Monicăi Gabor va împlini pe 16 ianuarie vârsta de 31 de ani, însă anul acesta nu a plănuit nicio petrecere fastuoasă ca în trecut. Starea de sănătate, dar și pandemia i-au dau puțin planurile peste cap brunetei perioada asta.

ADVERTISEMENT

Chiar și fără petrecere cu sute de invitați și mâncăruri sofisticate, Ramona Gabor a încercat să se bucure de aniversarea sa și a ieșit în oraș cu câțiva prieteni. Vedeta a fost extrem de răsfățată, dovadă fiind imaginile postate în online.

Ramona Gabor, starea proastă de sănătate înainte de ziua de naștere

„Am lipsit de pe social-media în ultimele zile pentru că m-am simțit foarte rău. Dar acum sunt mai bine și mă bucur pentru că urmează ziua mea, dar pentru că m-am simțit rău nu am plănuit nimic, nicăieri, cu nimeni, pentru aniversarea mea. 

ADVERTISEMENT

Oare ar trebui să fac ceva anul acesta de ziua mea sau nu, având în vedere că încă mă simt slăbită?”, a scris Ramona Gabor pe rețelele de socializare legat de petrecerea de ziua sa de naștere și de problemele de sănătate.

La scurt timp după cele dezvăluite pe Instagram bruneta a fost în centrul atenției mulțumită unor prieteni care nu au uitat de aniversarea sa. Aceștia s-au grăbit să o sărbătorească dinainte într-unul dintre cele mai luxoase restaurante din Dubai.

ADVERTISEMENT

Ramona Gabor a primit de la cei dragi cu această ocazie un buchet superb de flori, sute de cadouri. În plus, tânăra le-a arătat tuturor priveliștea impresionantă și apusul din Emiratele Unite Arabe, unde s-a stabilit de mai bine de 8 ani.

Ramona Gabor a primit un buchet imens de flori
Ramona Gabor, răsfățată de prieteni înainte de ziua sa de naștere. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vedeta trăiește pe picior mare și are o viață la care mulți oameni nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Fosta iubită a lui Gabi Bădălău duce o viață de lux și opulență pe care o afișează adesea pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce face.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să evadez din viață, vreau doar să împiedic viața să scape de mine”, este una dintre postările brunetei, care demonstrează cât de mult iubește traiul pe care-l duce în Dubai.

ADVERTISEMENT