Life

Ramona Gabor s-a căsătorit în mare secret, în Dubai? Fanii i-au lăsat numeroase mesaje

Ramona Gabor s-a măritat în Dubai? Internauții au reacționat imediat la o filmare distribuită recent de fotomodel pe Instagram.
24.10.2022 | 08:08
Ramona Gabor sa casatorit in mare secret in Dubai Fanii iau lasat numeroase mesaje
Ramona Gabor s-a măritat în Dubai? Internauții au reacționat imediat la o filmare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Sora mai mică a Monicăi Gabor s-a căsătorit în mare secret, în Dubai? Fanii i-au lăsat numeroase mesaje după ce vedeta a postat un videoclip în rochie de mireasă și cu un mesaj sugestiv care face trimitere către dragoste.

Ramona Gabor s-a măritat în Dubai? Internauții au reacționat imediat la o filmare

Ramona Gabor trăiește de ani buni în Emiratele Arabe, și-a dezvoltat o afacere cu parfumuri și este pasionată de diamante, însă despre viața privată nu se cunosc foarte multe amănunte. Modelul își ține viața personală secretă.

ADVERTISEMENT

Acesta este unul dintre motivele pentru care fanii cred că modelul s-a căsătorit în Dubai. Filmarea cu o rochie de mireasă superbă, de prințesă, i-a pus pe gânduri.

„Să iubești și să fii iubit”, a scris frumoasa șatenă în dreptul videoclipului de pe Instagram, unde radiază de fericire.

ADVERTISEMENT

„Te căsătorești?”, „Arăți ca o adevărată prințesă din basm în rochia aia”, „Pur și simplu uimitoare”, „O rochie de mireasă atât de frumoasă”, „E atât de frumoasă”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramona Gabor (@ramonagabor)

Ramona Gabor, afacere de succes cu parfumuri

Nu este exclus ca Ramona Gabor să se afle la o ședință foto pentru parfumurile pe care le-a lansat în urmă cu aproape un an și de care este tare mândră. Șatena este bucuroasă că este independentă din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

„Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, branduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum vreo doi ani.

Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult”, spunea vedeta în urmă cu câteva luni, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, Ramona Gabor are lansate pe piață mai multe parfumuri pentru femei, cât și pentru bărbați. Sora mai mică a Monicăi Gabor le-a scos la vânzare cu suma de 150 de euro.

ADVERTISEMENT