Life

Ramona Gabor și Mr. Pink călătorie de lux, fără Monica! Cum au fost surprinși cei doi

Ramona Gabor și Mr. Pink au plecat împreună într-o călătorie, dar fără Monica, sora acesteia și soția afaceristului din Malibu. Iată ce au făcut cei doi.
27.05.2022 | 14:30
Ramona Gabor si Mr Pink calatorie de lux fara Monica Cum au fost surprinsi cei doi
Ramona Gabor și sora ei. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Gabor și Mr. Pink au fost văzuți împreună, dar fără Monica Gabor, soția afaceristului! Cei doi au plecat împreună într-o destinație de lux.

Ramona Gabor și Mr. Pink, în Monaco, fără Monica!

Cei doi cumnați au plecat împreună, fără Monica Gabor, într-o călătorie de afaceri. Mr. Pink are o înțelegere cu Sheeraz Hasan, regizor și câștigător al unui prestigios premiu de la Bollywood.

ADVERTISEMENT

Mr. Pink și Sheeraz Hasan sunt parteneri de afaceri și au o companie pentru promovarea vedetelor și a brandurilor, iar modalitatea de plată este în criptomonede. Pentru a-și promova afacerea, cei doi au organizat evenimente în Malibu și în Los Angeles.

Ramona Gabor și Mr. Pink, în Monaco, fără Monica!
Ramona Gabor și Mr. Pink, în Monaco, fără Monica! Foto: Instagram

Acestora li s-a alăturat ulterior și Ramona Gabor, sora soției multimilionarului de origine chineză. Aceasta i-a condus în Dubai pe cei doi, pentru a-și prezenta afacerea și acolo.

ADVERTISEMENT

După ce i-au impresionat pe oamenii cu bani din Dubai, cei trei au plecat spre Monaco, după cum arată postările făcute de Ramona Gabor pe rețelele de socializare.

Mr. Pink nu a vrut să își arate fața. Ce au făcut cei doi cumnați înainte de decolare

Totuși, au existat și unele probleme în cadrul acestei călătorii de lux pe care au făcut-o cei doi oameni de afaceri și fostul model. Avionul acestora a avut niște probleme tehnice.

ADVERTISEMENT

Soțul Monicăi Gabor nu a vrut să apară în imagini, dar știm că el se afla în avionul respectiv chiar de la Ramona Gabor, care s-a fotografiat alături de omul de afaceri Sheeraz Hasan.

Ramona Gabor joacă șah
Ramona Gabor joacă șah. Foto: Instagram

”Avionul nostru are câteva probleme tehnice, așa că va trebui să mai așteptăm două ore în zona de lounge”, a scris Ramona Gabor pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Mr. Pink și cumnata sa au profitat de acest timp și au jucat o partidă de șah și au desfăcut o sticlă de șampanie.

ADVERTISEMENT