Life

Ramona Gabor, singură din nou. Ce se întâmplă în viața amoroasă a vedetei

Ramona Gabor e singură din nou. Sora Monicăi Gabor a vorbit despre viața sa amoroasă actuală. Au avut loc schimbări importante.
30.05.2023 | 09:39
Ramona Gabor singura din nou Ce se intampla in viata amoroasa a vedetei
Ramona Gabor, singură din nou. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Gabor a reușit să își construiască o viață de vis în Dubai. Sora Monicăi Gabor a lansat o linie de parfumuri și o duce mai bine ca oricând din punct de vedere financiar. Pe plan amoros însă, iată că lucrurile nu sunt chiar atât de roz.

Cum arată viața amoroasă a Ramonei Gabor

Ramona Gabor a decis să plece din România cu ani în urmă. A ales o viață în Dubai și nu regretă deloc alegerea făcută. Dacă din punct de vedere financiar și personal lucrurile merg bine, s-ar părea însă că aceasta nu a reușit să își găsească sufletul pereche.

ADVERTISEMENT

Fanii vedetei au vrut să afle dacă există cineva în viața ei. Răspunsul Ramonei Gabor însă a fost unul cu adevărat surprinzător. Aceasta spune că nu se întâlnește cu nimeni și că este singură.

Pe de altă parte, ea recunoaște că este o fire destul de pretențioasă. Tocmai din acest motiv, poate fi dificil să găsească omul potrivit. Mai mult de atât, aceasta a mai adăugat și că a trecut ceva timp de când nu a mai văzut ”un bărbat bun”.

ADVERTISEMENT

„Nu ies cu nimeni în acest moment. Sunt singură pentru că sunt foarte pretențioasă, dar oricum… unde sunt toți bărbații buni? Nu am mai văzut un bărbat bun de ceva vreme bună”, a spus Ramona Gabor pe rețelele de socializare.

Trebuie menționat faptul că până de curând, aceasta a fost într-o relație. Se afișa cu un bărbat pe contul personal de socializare și părea extrem de fericită. S-ar părea însă că lucrurile au ajuns la final pentru cei doi.

ADVERTISEMENT

Ramona Gabor a dat lovitura în afaceri

Chiar și așa, Ramona Gabor nu are de ce să se plângă. Aceasta este încântată de afacerea ei, care merge ca pe roate. A lansat cinci parfumuri, iar prețul lor nu este chiar pentru orice tip de buzunar.

150 de euro costă un parfum din linia vedetei. De asemenea, acestea sunt atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Iar vestea bună este că oricine vrea le poate testa pentru a-l alege pe cel potrivit.

ADVERTISEMENT

”Am lansat o linie de 5 parfumuri si un discovery collection – un kit cu cele cinci parfumuri în miniatură, pentru ca doritorii sa le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă.

Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul, mai pudrat. Iar celelate trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este 150 de euro”, povestea Ramona Gabor în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT