Life

Ramona Gabor, vacanță de lux în Indonezia. Activitățile pe care le-a încercat vedeta

Ramona Gabor are parte de experiențe inedite în concediul în care se bucură de relaxare și odihnă. Frumoasa brunetă este plecată în Bali de câteva zile.
29.08.2022 | 09:17
Ramona Gabor vacanta de lux in Indonezia Activitatile pe care lea incercat vedeta
Ramona Gabor, concediu special în Bali. Ce a făcut vedeta pentru prima oară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta se bucură de o vacanță de lux în Indonezia, unde a plecat recent. Sora mai mică a Monicăi Gabor a profitat de aceste momente pentru a încerca mai multe activități recreative, care o ajută să se mențină în formă.

Ramona Gabor, concediu special în Bali. Ce a făcut vedeta pentru prima oară

Ramona Gabor a postat mai multe imagini de pe plajele superbe din Bali, dar și din sălile de antrenament. Fotomodelul apare în ipostaze în care nu a mai fost văzută de fanii săi până în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Yoga este una dintre activitățile care se află pe lista brunetei în această vacanță și nu orice tip de tehnică, ci una în aer. În plus, vedeta a încercat acro yoga și gimnastica acrobatică și s-a declarat încântată de mișcare.

„E prima oară când încerc și abia aștept să o fac din nou”, a scris sora mai mică a Monicăi Gabor, legat de o filmare de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Atât de multă distracție”, a completat Ramona Gabor în dreptul unui videoclip în care face acro yoga cu un bărbat.

Ramona Gabor, impresionată de Bali

Ramona Gabor s-a declarat impresioantă de Bali nu doar prin prisma activităților, ci și a peisajelor. Albastrul apei și plajele fine sunt două dintre lucrurile pe care frumoasa vedetă l-a îndrăgit încă din prima clipă.

ADVERTISEMENT

Imaginele care îți taie răsuflarea nu lipsesc de pe conturile de socializare ale brunetei, care adoră căldura și vremea frumoasă, mai ales că de foarte mulți ani este stabilită în Dubai. Vedeta o duce foarte bine în Emirate.

Are o afacere cu pietre prețioase și diamante de care este tare mândră. În plus, Ramona Gabor și-a lansat o colecție de parfumuri care este promovată inclusiv de sora sa, Monica, care locuiește în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Cele două au o relație foarte frumoasă și bazată pe încredere, chiar dacă nu se văd foarte des de-a lungul unui an, ci doar în câteva vacanțe.

ADVERTISEMENT
Tags: