Life

Ramona Gabor, vis devenit realitate în Dubai. Cum a ajuns vedeta pe culmile succesului

20.09.2020 | 20:17
Ramona Gabor vis devenit realitate in Dubai Cum a ajuns vedeta pe culmile succesului
ADVERTISEMENT

Nu este o noutate faptul că Ramona Gabor se bucură de o viață de lux în Dubai. Vedeta este stabilită în țara succesului de câțiva ani, unde lucrează ca fotomodel și conduce diverse afaceri. Recent, aceasta a studiat pentru a deveni expert în diamante.

În ciuda programului încărcat pe care îl are, vedeta își face adesea timp și pentru cei 130.000 de urmăritori de pe pagina ei de Instagram, cărora le-a împărtășit secretul succesului său de peste hotare.

Fotografiile provocatoare în locații exclusiviste au stârnit curiozitatea fanilor, care au dorit să afle informații despre afacerile divei și modalitatea prin care ea își permite să ducă o viață la care alții doar visează.

Ramona Gabor, viață de lux în Dubai. Care este cheia succesului vedetei

Ramona Gabor trăiește de câțiva ani în Dubai, acolo unde e implicată în mai multe afaceri, iar fotografiile ei fac furori pe internet. Puțini știu rețeta succesului acesteia, așa că, fotomodelul a decis să le răspundă fanilor la întrebări și să îi încurajeze să creadă în visul lor.

Cei curioși au dorit să afle cum a reușit sora Monicăi Gabor să devină atât de cunoscută în străinătate și dacă Dubai îi oferă mai multe posibilități comparativ cu țara ei natală, iar diva le-a oferit detalii în mediul online.

ADVERTISEMENT

”Eu sunt fericită pentru că aleg să fiu fericită cu ce am și să am credință că mai multe bucurii vor veni pe parcurs, iar drumul spre succes este diferit pentru fiecare dintre noi. Dar cred că este important să fii determinat și să insiști să îți atingi idealul. Dar cel mai important este să fii cea mai bună versiune a ta. Când mergi la muncă, indiferent cât de mică sau mare este afacerea ta, tu ar trebui să arăți același interes și să muncești la fel de mult. Visul meu este să devin bogată în iubire, pace, sănătate, succes și bani. Nu există limite pentru a realiza ceva”, a mărturisit Ramona Gabor.

Răspunsul a fost unul mulțumitor pentru admiratorii frumoasei șatene, care i-au urat mult succes în carieră și au felicitat-o pentru conexiunea pe care încearcă să o mențină cu fanii ei, deși este permanent ocupată cu afaceri și noi proiecte.

ADVERTISEMENT