News

Ramona Ioana Bruynseels, contră la adresa Maiei Sandu, președintele Moldovei! Ce a supărat-o pe umanistă

05.12.2020 | 10:00
Ramona Ioana Bruynseels contra la adresa Maiei Sandu presedintele Moldovei Ce a suparato pe umanista
ADVERTISEMENT

Ramona Ioana Bruynseels, liderul PPU-SL, nu a ezitat și a contrat-o în termeni duri pe Maia Sandu, noul președinte al Republicii Moldova! Umanista s-a arătat deranjată de faptul că Sandu a transmis care sunt preferații ei pentru alegerile din România.  

Bruynseels i-a transmis Maiei Sandu că ar fi mai bine să rămână deasupra jocului politic din România și să nu cadă în capcanele lui.

ADVERTISEMENT

Am o mare stimă pentru Maia Sandu, cu atât mai mult cu cât suntem amândouă absolventele aceleiaşi şcoli de guvernare.

Ce i-a reproșat Ramona Ioana Bruynseels președintelui Moldovei, Maia Sandu

O sfătuiesc cu mult drag și înțelegere să nu se lase atrasă într-un astfel de joc, ci să rămână deasupra lui”, și-a început Ramona ioana Bruynseels postarea pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Președintele PPU-SL spune că a rămas surprinsă de declarația Maiei Sandu, una care susținea Partidul Național Liberal din România pentru alegeri.

„Am ascultat cu puţină suprindere, recunosc, declaraţia preşedintelui ales Maia Sandu, care ne-a spus că susţine PNL în aceste alegeri.

ADVERTISEMENT

Este firesc să existe afinităţi între partidul dânsei şi PNL însă relaţia noastră cu Republica Moldova depăşeşte limitele politicului, este un proiect naţional adresat fiecărui suflet de român.

Această relaţie nu are nevoie de politizare şi de încercătură ideologică pentru a rămâne un proiect naţional.

ADVERTISEMENT

Cu atât mai mult cu cât PNL şi vechiul PDL (care se află în PNL) au exploatat, din păcate, total neproductiv tema relaţiei cu Basarabia, respectiv în scop electoral şi populist”, a mai adăugat Bruynseels.

Mai mult de atât, Bruynseels a ținut să-i explice Maiei Sandu că liberalii au o parte de vină mare pentru că Basarabia nu este mai apropiată de țara noastră.

„Trebuie să recunoaştem că şi PNL are o responsabilitate că Basarabia nu e mai aproape de România, că nu există nicio autostradă de la Ungheni la Bucureşti.

Mai toate partidele de la noi au căutat să mizeze pe câte un partid la Chişinău, dezbinând astfel frontul românesc şi pro-european”, a mai spus Bruynseels.

 

ADVERTISEMENT