News

Ramona Ioana Bruynseels, mesaj emoționant pentru români. Ce spune despre traseul politic de până acum

30.11.2020 | 20:13
Ramona Ioana Bruynseels mesaj emotionant pentru romani Ce spune despre traseul politic de pana acum
Ramona Ioana Bruynseels, mesaj emoționant pentru români. Ce spune despre traseul politic de până acum Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ramona Ioana Bruynseels transmite un mesaj emoționant cu ocazia Zilei Naționale. Reprezentanta partidului Re:Start România se declară mulțumită de parcursul politic de până acum și le aduce mulțumiri celor ce au sustinut-o.

Candidata Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) pentru un loc în Senatul României mai spune că nu a încetat să creadă în țara noastră și că are nevoie de sprijinul oamenilor pentru a lupta în continuare.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei postări pe Facebook, femeia amintește de numărul de voturi primite la alegerile prezidențiale și afirmă că un an și jumătate din viața ei a fost dedicat acestei țări.

Ramona Ioana Bruynseels, mesaj emoționant pentru români

„Ultimele 18 luni din viața mea au fost doar despre România. Un proiect măreț, în care nu mă pot opri să cred. Am lacrimi de recunoștință în ochi când văd aceste fotografii. V-am întâlnit pe câteva zeci de mii dintre voi. Aproape trei sute de mii dintre voi au ales să mă voteze.

ADVERTISEMENT

Mi-aș dori să pot cuprinde fotografiile cu fiecare dintre voi în acest filmuleț. Nu se poate și vă rog să mă iertați pentru asta, însă vreau să știți că v-am cuprins pe toți în filmul sufletului meu, acolo unde nimic nu are uitare.

Vă mulțumesc pentru susținerea voastră și vă invit cu multă dragoste să fiți alături de mine în continuare. Fără voi, eu sunt o româncă, soție și mamă. Împreună cu voi, suntem o forță. Dumnezeu să binecuvânteze România!”, este postarea prin umanistei.

ADVERTISEMENT

Ramona Ioana Bruynseels a adăugat râdurilor de mai sus cu un clip format din fotografii pe care le-a realizat alături de cetățenii care au votat-o, însoțit de celebra melodie „Doamne, ocrotește-i pe români!”. Aceasta a nu a trecut, la alegerile prezidențiale, pragul electoral de 3 %. Numărul voturilor pe care le-a obținut a fost de 243.861, reprezentând 2,65%.

Este ultima săptămână a campaniei electrale, iar candidata Candidata Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) își axează mesaje electorale pe credința în poporul român și încrederea în oameni.

ADVERTISEMENT

În schimb, anterior, Bruynseels nu a ezitat să blameze unele măsuri de restricție impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii pandemiei. Totodată, ea a declarat și că România are nevoie de oameni noi în politică, pentru că cetățenii acestei țări merită mai mult.

ADVERTISEMENT