Life

Ramona Manole, replici acide pentru Viorica și Ioniță de la Clejani: ”Toate se întorc în viață”

Ramona Manole vine la înaintare cu replici acide pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Aceasta nu regretă deloc calvarul trăit de cei doi.
19.03.2023 | 18:05
Ramona Manole replici acide pentru Viorica si Ionita de la Clejani Toate se intorc in viata
Ramona Manole, replică dură pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Sursă foto: Facebook, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Manole este fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani. Evident, tânăra, în vârstă de 31 de ani, este la curent cu ceea ce se întâmplă în viața tatălui său, dar și a Vioricăi de la Clejani. Mai mult de atât, ea consideră că ce este mai rău încă nici nu a început.

Scandaluri în lanț în familia Clejanilor

Viorica și Ioniță de la Clejani trăiesc un adevărat calvar. Cei doi copii ai lor, Fulgy, în vârstă de 24 de ani și Marga de doar 30 de ani au fost puși în ultimii ani în situații nu tocmai plăcute. Mai exact, Fulgy a ajuns să fie condamnat la închisoare anul trecut.  

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, sora acestuia, Margherita de la Clejani a cauzat un accident rutier. Ulterior s-a aflat că aceasta a consumat droguri, dar și alcool la volan. De asemenea, tânăra a fost și atacată anul trecut pe stradă, în plină zi, fiind înjunghiată. 

Să nu uităm și de cel mai recent scandal în care Fulgy a fost implicat. Fiul Clejanilor a avut o relație cu Bia Khalifa, iar finalul nu a fost unul prea fericit. Mai mult de atât, creatoarea de conținut pentru adulți a cerut chiar și ordin de restricție împotriva acestuia.

ADVERTISEMENT

Toate aceste lucruri, evident că devin insuportabile pentru Ioniță și Viorica de la Clejani. Ramona Manole în schimb, nu are nimic de comentat. Din contră, aceasta spune că nu este deloc interesată de ce trăiesc Fulgy, Marga și nici părinții acestora.

Contactată de cei de la click.ro, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani susține că are încredere în karma. Mai exact, ea consideră că tot ceea ce trăiesc Viorica și Ioniță de la Clejani merită din plin, având în vedere cum au tratat-o vreme de trei decenii.

ADVERTISEMENT

Ramona Manole a mai povestit sursei citate că a ajuns să fie umilită de cei doi la un moment dat. Aceasta primea 200 de lei pensie alimentară, din care era nevoită să trăiască trei luni de zile. Mai mult de atât, Viorica de la Clejani îi aducea banii la o autogară, pentru că, spune ea, ar fi vrut să o umilească.

Ramona Manole, replici dure pentru Viorica și Ioniță de la Clejani

Ramona Manole susține că mama ei nu i-a dat niciodată în judecată pe cei doi, însă iată că lucrurile se aranjează treptat. De asemenea, tânăra este sigură că actualele scandaluri sunt ”doar începutul”. Ea a mai adăugat că cei doi mai au mult de plătit, având în vedere lacrimile pe care i le-au provocat vreme de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

”Eu cred că toate se întorc în viață. Eu cred că toate le vin una după alta din cauza acelui moment când îmi dădea mie câte două milioane pensie alimentară și îmi spuneau să mă întrețin trei luni din ei. (…) Îmi făcuseră ei buget, două milioane la trei luni. Este clar că ce mi-au făcut ei mie a fost în râs. Viorica îmi aducea banii personal la autogara din Militari, cel ma probabil să mă umilească.

Mai rău decât banii este să plătești neliniștea. Lacrimile mele au ajuns până la Cer. Stai să vezi, ăsta este doar începutul pentru că mai are mult de plătit. Va plăti fiecare lacrimă a mea pentru că 30 de ani m-a făcut să plâng, atât o să plătească și ea”, a declarat Ramona Manole pentru Click.

ADVERTISEMENT