Life

Ramona Olaru a apărut fără inelul de logodnă de la Cătălin Cazacu: “Cineva a cam enervat-o”

Ramona Olaru a apărut fără inelul de logodnă oferit de Cătălin Cazacu. Fanii sunt convinși că cei doi au probleme în cuplu.
09.09.2022 | 12:45
Ramona Olaru a aparut fara inelul de logodna de la Catalin Cazacu Cineva a cam enervato
Ramona Olaru, surprinsă fără inelul de logodnă de la Cătălin Cazacu. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a apărut, din nou, fără inelul de logodnă oferit de Cătălin Cazacu. Cei doi formează un cuplu de ceva timp, însă au avut parte și de tensiuni de-a lungul timpului.

Ramona Olaru a apărut fără inelul de logodnă

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani nu a făcut un anunț în legătură cu o posibilă despărțire de Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, vedeta de la Antena 1 postează mesaje cu subînțeles în mediul online, dând de înțeles că lucrurile nu merg bine între ea și logodnicul ei.

“De aia își tatuează unii busole și puncta cardinal, că sunt cauze pierdute/ În momentul în care te întrebi dacă meriți mai mult, atunci chiar meriți.”, sunt două dintre mesajele postate de blondină pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Postările Ramonei Olaru, dar și apariția ei fără inelul de logodnă i-au indus pe fani în eroare. Aceștia nu știu ce să creadă despre relația asistentei TV cu Cătălin Cazacu.

Internauții sunt convinși că vedeta are probleme în relația amoroasă. Mai mult, unii dintre aceștia o sfătuiesc să pună punct poveștii de dragoste cu sportivul.

ADVERTISEMENT

“Se pare că cineva a cam enervate-o pe Ramona/ Au, nu mai ai inelul/ Fugi cât mai poți, ești capabilă de mai mult.”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care o urmăresc pe Ramona Olaru, scrie wowbiz.ro.

Cătălin Cazacu, detalii despre relația cu Ramona Olaru

Cătălin Cazacu a vorbit, cu ceva timp în urmă, despre relația dintre el și Ramona Olaru, cu care este împreună de mai bine de un an.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Exatlon România recunoaște că mai există și certuri între ei. În plus, nu încearcă să pozeze în cuplul perfect.

Cei doi se iubesc foarte mult și reușesc, în final, să treacă peste orice neînțelegere.

“Suntem reali, când ne certăm, ne certăm, când ne împăcăm, ne împăcăm, când ne iubim, ne iubim… suntem oameni reali.

Restul oamenilor știu să o mascheze, să o joace. Noi nu știm și nici nu vrem chestia asta. Ăștia suntem noi, ne iubim cu năbădăi, dar ne iubim.

Noi nu pozăm în altceva decât suntem, nu vrem să părem familia și nici cuplul perfect, nu vrem să dăm sfaturi de dragoste nimănui, noi ne trăim dragostea cum știm noi.”, a declarat Cătălin Cazacu pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT