Life

Ramona Olaru a dezvăluit dedesubturile relației cu Cătălin Cazacu: „Nu este fraier să piardă o femeie ca mine”

Ramona Olaru a fost mai sinceră ca niciodată și a spus tot adevărul din spatele relației cu Cătălin Cazacu. Ce eforturi face sportivul pentru a-i asigura fericirea iubitei sale și ce greșeală obișnuia să facă adesea?
08.08.2022 | 14:10
Ramona Olaru a dezvaluit dedesubturile relatiei cu Catalin Cazacu Nu este fraier sa piarda o femeie ca mine
Ramona Olaru a oferit detalii din relația cu Cătălin Cazacu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu pare că au descoperit secretul unei relații perfecte. El face tot posibilul să o facă fericită, iar ea învață să accepte că aceasta este normalitatea. Vedeta de la Neatza a făcut dezvăluiri inedite despre felul în care decurg lucrurile între ea și iubitul său.

Ramona Olaru, totul despre dedesubturile relației cu Cătălin Cazacu. Sportivul, dispus să facă orice ca să nu o piardă

Dacă în anii trecuți, Ramona Olaru obișnuia să petreacă nopți la rând alături de prietenii săi, lucrurile s-au schimbat între timp. Faptul că zilnic apare în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, se resimte asupra corpului său.

ADVERTISEMENT

Nici timpul, nici vârsta nu-i mai permit să se distreze ca altă dată, după spusele sale. Totuși, și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Cătălin Cazacu.

„Până acum câteva luni, 7 din 7 zile eu munceam și mă trezeam și la 5:30-6. Acum, mai rar și duminica. Totuși, eu nu pot să mă distrez decât vineri seara și asta cu limită, pentru că nu mă mai pot reface la fel de repede, pentru că nu mai sunt atât de tânără.

ADVERTISEMENT

Am găsit un alt soi de distracție, pe care să-l adopt, alături de omul din dotare. Încerc să-l trag și pe el după mine”, a spus Ramona Olaru pentru Antena Stars. 

Iar când vine vorba de relația cu celebrul sportiv, Ramona Olaru mărturisește ca acesta nu este deloc un bărbat romantic, cu toate că încearcă.

ADVERTISEMENT

„Cred că dacă îi aprinzi niște lumânări, să facem o seară romantică, se uită ca săracul în traistă, dar el ar vrea (n.r să fie romantic), dar este așa, din topor. E bărbat și nu prea poate să fie atât de siropos. Dar nu cred că mi-aș dori să fie așa”, a dezvăluit vedeta de la Antena 1.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, vacanță în Mykonos. Prezentatorul de la Antena Stars nu se uită la bani când vine vorba de fericirea iubitei sale

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu urmează să plece curând în vacanță în Mykonos. Frumoasa blondină a vrut că după un an de muncă asiduă să se relaxeze undeva departe de casă. I-a ajutat să aleagă destinația o prietenă de-ale sale, care își sărbătorește ziua în locația exclusivistă.

ADVERTISEMENT

Iar când vine vorba de organizare, cea care se ocupă este Ramona. În schimb, prezentatorul de la Antena Stars este responsabil de partea financiară.

„Am luat bilete doar dus, în ideea în care acolo stăm doar 5 zile și, ori mai rămânem câteva zile, dacă ne place extraordinar de mult, ori luăm bilete într-o altă insulă. Adică, nu ne întoarcem așa ușor acasă. Până pe 29, tot avem timp liber, să ne distrăm. Bani să avem. 

Avem și program pentru zilele respective. Și zice ‘Numele astea, toate, sună foarte scump. Cam câți bani să iau la mine?’. ‘Destul de mulți, până la urmă, ai zis că dacă vreau să fiu fericită, mergem unde vreau’.”, a declarat Ramona Olaru.

Pentru Cătălin Cazacu, fericirea iubitei sale este mai presus de orice, însă nu întotdeauna a fost un astfel de bărbat. Relația i-a schimbat pe amândoi, iar Ramona Olaru spune că uneori nu-i vine să creadă că are parte de un bărbat atât de bun.

„Dacă eu sunt fericită, pentru el nu contează unde suntem. El nu a fost până acum așa. Eu n-am întâlnit pe nimeni așa. Nici eu, uneori, nu știu să manageriez lucrul ăsta.

Mi se pare că…De ce îmi dă mie un om atât de multe și de ce e atât de ok? Dar învăț că asta e normalitatea, mai ales după trei ani de psihoterapie”, a mărturisit Ramona Olaru.

Totuși, vedeta a menționat că, la rândul ei, a învățat de la Cătălin Cazacu că totul trebuie să fie reciproc și își dă silința ca lucrurile să meargă bine între ei.

„Doar nu este fraier să piardă o femeie ca mine”

Când vine vorba despre ce nu i-ar ierta bărbatului iubit, Ramona Olaru are două lucruri pe lista, înșelatul și minciuna. Totuși, Cătălin Cazacu obișnuia să-i ascundă anumite lucruri la începutul relației, însă, pe parcurs, a înțeles că dacă nu se schimbă, nu îi va fi bine.

„Nu suport să mă mintă cineva cu absolut nimic. Nu poți să mă minți că tu ai băut apă acum cinci minute și tu ai băut un pahar de suc. Am o problemă foarte mare.

A mai făcut chestia asta la început, pentru că el așa a fost obișnuit. El asta făcea tot timpul, din orice chestie banală. Dar a învățat că nu mă simt bine deloc și o rezolvă puțin câte puțin. Până la urmă, doar nu este fraier să piardă o femeie ca mine”, a încheiat Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT
Tags: