Life

Ramona Olaru a făcut publice conversațiile dintre ea și Cătălin Cazacu! Despre ce vorbesc cei doi

Despre ce vorbesc Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Conversațiile dintre cei doi iubiți au fost dezvăluite chiar de asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani.
10.06.2022 | 17:23
Ramona Olaru a facut publice conversatiile dintre ea si Catalin Cazacu Despre ce vorbesc cei doi
Ramona Olaru a făcut publice conversațiile dintre ea și Cătălin Cazacu. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a dezvăluit despre ce vorbește, de fapt, cu iubitul ei, motociclistul Cătălin Cazacu. Aceasta a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o conversație privată pe care a avut-o cu partenerul de viață.

Ramona Olaru a făcut publice conversațiile dintre ea și Cătălin Cazacu

Conform imaginilor făcute publice pe rețelele de socializare, vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani i-a transmis iubitului său că își dorește un cățel chihuahua.

ADVERTISEMENT

„Oare ce să îi mai cer”, a fost descrierea postată pe lângă mesajele Cătălin Cazacu și Ramona Olaru.

După ce și-a exprimat dorința de a avea un cățel, Cătălin Cazacu i-a răspuns iubitei sale făcând o recapitulare cu alte lucruri pe care a mărturisit că le vrea.

ADVERTISEMENT
Ce vorbesc Ramona Olaru și Cazacu
Ce vorbesc Ramona Olaru și Cazacu

Astfel, vedeta de la emisiunea de la Antena 1 mai vrea și două pisici, un câine, dar și un copil. Răspunsul vedetei la această recapitulare făcută de Cătălin Cazacu a fost pe scurt „Daaa”.

Într-o altă fotografie în care apare o conversație dintre ea și Cătălin Cazacu, Ramona Olaru l-a certat pe iubitul său pentru că nu a ascultat-o când ai spus că plouă și a plecat de acasă cu scuterul.

ADVERTISEMENT
Discuția Ramonei Olaru cu iubitul
Discuția Ramonei Olaru cu iubitul. Foto Captură Instastory

„O să te pun mereu pe Story. Că eu sunt de la meteo. Dar mna… să mai zică cineva că eu sunt nebună. Ți-am zis că plouă azi, ce cauți pe scuter?”, spunea Ramona Olaru.

Ramona Olaru spunea că vrea un copil cu Cătălin Cazacu

Referitor la subiectul bebeluși, Ramona Olaru dezvăluia că vrea să devină mamă alături de Cătălin Cazacu și a mărturisit că încearcă să aibă un copil, în ciuda relației tumultuoase dintre ei, cu multe împăcări și despărțiri.

ADVERTISEMENT

„Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună”, a declarat Ramona Olaru la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: