Life

Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu. Cum arată inelul imens primit de vedetă

Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu. Cum arată inelul cu care prezentatorul de la Antena Stars i-a adresat cea mai importantă întrebare iubitei sale.
13.08.2022 | 18:17
Ramona Olaru a fost ceruta in casatorie de Catalin Cazacu Cum arata inelul imens primit de vedeta
Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de iubitul ei! Cătălin Cazacu și-a luat inima în dinți și i-a pus marea întrebare partenerei sale de viață.

Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu

Ramona Olaru a dat vestea cea mare! Ea și Cătălin Cazacu se vor căsători curând, pentru că prezentatorul de la Antena Stars deja i-a adresat marea întrebare, anume dacă vrea să fie alături de el pentru tot restul vieții sale.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la emsiunea Neatza cu Răzvan și Dani a vrut să împartă fericirea cu fanii, așa că a făcut o postare pe rețelele de socializare în care să își arate fericirea, dar și inelul de logodnă.

„Ok. Am spus DA”, a fost mesajul postat de vedea de la matinal pe rețelele de socializare. Ramona Olaru a primit un inel cu o piatră imensă de la iubitul ei, probabil un rubin.

ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu a ales momentul perfect pentru a o cere de soție, departe de țară, ei fiind în vacanță în Mykonos.

Cătălin Cazacu spunea că vrea să o ducă la altar pe Ramona Olaru

Într-o declarație exclusivă pentru Fanatik, Cătălin Cazacu spunea că este sigur că vrea să o ducă la altar pe Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai spus că sunt prieteni de mult și au o relație foarte bună, în care nu se plictisesc niciodată. Vorbesc despre orice și sunt mai întâi de toate cei mai buni prieteni, apoi iubiți.

”Ramona e unică. Ea a fost tot timpul în jurul meu. Suntem prieteni de mult. Noi nu ne plictisim niciodată împreună. Am fost prima oară prieteni. Ne spunem totul. Vorbim orice, nu ne plictisim. Ăsta este secretul relației noastre.

ADVERTISEMENT

Eu o să o duc pe ea la altar, asta cu siguranță. Având în vedere că suntem de ceva timp împreună, nu mai suntem la vârsta la care, nici eu, nici ea, să mai pierdem timpul. Da, acesta e drumul, nimeni nu dă garanții, dar asta ne dorim amândoi”, a spus, pentru FANATIK, Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT
Tags: