Life

Ramona Olaru a răbufnit după ce a fost criticată de fani: ”Sunt cea mai sinceră persoană”

Ramona Olaru a izbucnit în mediul virtual. Ce le transmite blondina celor care o blamează pentru postările triste și melancolice.
16.11.2022 | 18:05
Ramona Olaru a rabufnit dupa ce a fost criticata de fani Sunt cea mai sincera persoana
Ramona Olaru a izbucnit în mediul virtual. Ce le transmite blondina celor care o blamează pentru postări. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a răbufnit după ce a fost criticată de fani. Blondina susține că este cea mai sinceră persoană, dovadă că nu ascunde niciodată emoțiile prin care trece în fiecare zi.

Ramona Olaru a izbucnit în mediul virtual. Ce le transmite blondina celor care o blamează pentru postări

Ramona Olaru își dorește să discute de mult pe tema acestui subiect sensibil. Vedeta de la Antena 1 a dezbătut acest lucru în social media, unde a declarat că este criticată de oameni atunci când are mesaje emoționale.

ADVERTISEMENT

Fire veselă și mereu cu zâmbetul pe buze, frumoasa blondină recunoaște foarte deschis că are și momente mai triste. Asistenta TV nu le ascunde nimic celor care o urmăresc, fiind foarte activă în mediul virtual.

„Se întâmplă de foarte multe ori când eu postez un mesaj, sau o poză, sau un text mai trist, sau emoționant, sau mai pe feeling, foarte multe persoane să-mi scrie: «Iar suferim? Iar suntem triști? Dar nu mai posta așa ceva». 

ADVERTISEMENT

Mi se pare că ar trebui să plecați după platformă dacă conținutul nu este cel pe care voi vi-l doriți în fiecare zi. 

Se întâmplă de foarte multe ori în viața mea ca eu să postez lucruri care mă fac fericită, glume sau caterincă. Atunci nimeni nu-mi spune să nu mai postez sau de ce sunt așa fericită. 

ADVERTISEMENT

Ce vreau eu să vă transmit de fapt este că tristețea sau starea de nefericire este tot o emoție ca cea de bucurie sau de fericire”, a spus Ramona Olaru pe Instagram.

Ramona Olaru, dreptul la replică în online

Ramona Olaru consideră că oamenii trebuie să accepte și lucrurile mai puțin plăcute pentru că numai în felul acesta se pot bucura de cele frumoase. Fiecare are dreptul să facă ce vrea, de aceea vedeta crede că toate emoțiile trebuie scoase la suprafață.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt persoana care transmite orice emoție fie că este bună, fie că este de fericire, fie că este de tristețe, nu sunt cel mai perfect om nici pe departe, dar sunt cea mai sinceră persoană și arăt orice emoție am în momentul în care o am”, a completat blondina.

ADVERTISEMENT