Life

Ramona Olaru a stârnit hohote de râs la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce glumă a spus: „Ne plângem de 40 de grade de afară”

Ramona Olaru a stârnit hohote de râs în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Asistenta TV a spus o glumă care a adus zâmbetul pe chipurile tuturor.
06.07.2022 | 10:59
Ramona Olaru a starnit hohote de ras la Neatza cu Razvan si Dani Ce gluma a spus Ne plangem de 40 de grade de afara
Ramona Olaru a stârnit hohote de râs la Neatza cu Răzvan și Dani. foto: Colaj Fanatik / Capturi video antena 1
ADVERTISEMENT

Gluma zilei, spusă de Ramona Olaru în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani! Iată ce a spus asistenta TV și a stârnit hohote de râs.

Ramona Olaru a stârnit hohote de râs la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce glumă a spus

Ramona Olaru este o prezență amuzantă în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, fiind multe ocaziile în care aceasta spune glume și destinde atmosfera.

ADVERTISEMENT

Acest lucru s-a întâmplat și în dimineața zilei acesteia, când asistenta TV a reușit să le aducă zâmbetul pe buze tuturor din platou cu gluma spusă.

Astfel, Ramona Olaru a vorbit despre valul de căldură care a lovit România și a făcut o comparație care a stârnit hohotele de râs ale celorlalți. În gluma sa, aceasta a comparat căldura de afară cu… alcoolul!

ADVERTISEMENT

”Știi ce nu-mi place la noi? Ne plângem de 40 de grade de afară, dar de alea 40 de grade din alcool nu zice nimeni nimic.”, a declarat Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru, declarații despre câștigurile de la Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru face parte din echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani de mai mulți ani, iar atunci când a venit vorba despre salariul primit de la Antena 1, mai în glumă, mai în serios, asistenta TV a recunoscut că a reușit să devină mai bogată de când lucrează acolo.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ramona Olaru a spus și că programul este unul lejer, fiind doar patru ore pe zi și chiar declară că echipa este în căutare d eoameni noi.

„În momentul de față, la Neatza suntem într-o mărire continuă a echipei, suntem mulți și tot mai vrem pentru că, știm bine, programul este de patru ore.

ADVERTISEMENT

Dacă suntem plătiți bine? Pot să spun doar că ne-am îmbogățit! Ne-am îmbogățit cu toții. Uită-te la mine, am venit de la țară și acum sunt o lady”, a mai spus Ramona Olaru , potrivit Cancan.

ADVERTISEMENT
Tags: