Life

Ramona Olaru, aniversare în direct, la Neatza. Blondina a fost surprinsă de colegii de la Antena 1

Ramona Olaru și-a aniversat ziua de naștere pe platoul de filmare de la Neazta cu Răzvan și Dani, unde a fost întâmpinată cu voie bună și un tort delicios.
07.07.2022 | 10:40
Ramona Olaru aniversare in direct la Neatza Blondina a fost surprinsa de colegii de la Antena 1
Ramona Olaru, zi de naștere pe platoul de la Neatza. Ce vârstă a împlinit asistenta TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta, care prezintă rubrica meteo la matinalul de la Antena 1, a mai adunat o floare în buchetul vieții și nu a fost uitată de colegii care i-au urat toate cele bune. Asistenta TV a fost surprinsă încă de la primele ore ale dimineții.

Ramona Olaru, zi de naștere pe platoul de la Neatza. Ce vârstă a împlinit asistenta TV

Ramona Olaru și-a aniversat ziua de naștere în direct, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Iubita lui Cătălin Cazacu a primit daruri de la colegii de la Antena 1, alături de care lucrează de mai bine de trei ani.

ADVERTISEMENT

Urările au fost, bineînțeles, realizate în stilul caracteristic moderatorilor, care au declarat că se bucură că vedeta face parte din viețile lor și că le înseninează zilele cu zâmbetul său molipsitor.

„La mulți ani din partea echipei! Bine ai venit în viețile noastre acum 3 ani și jumătate. Acesta este tortul nostru care spune exact vârsta pe care o împlinești. Pentru că orice sărbătoare are nevoie de flori…

ADVERTISEMENT

Tu ești soarele nostru! Viața abia acum începe. Ești ediție limitată! La mulți ani!”, este urarea primită de blondină din partea prezentatorilor de la Neatza, notează spynews.ro.

Ramona Olaru, tort aniversar cu o altă vârstă

Ramona Olaru a primit multe buchete de flori și un tort aniversar pe care apare numărul 26. Acesta nu reprezintă vârsta împlinită de asistenta TV în această zi, ci este o simplă glumă făcută de colegii de pe platoul de filmare.

ADVERTISEMENT

„Ceea ce vedeți este doar o glumă internă”, este mesajul transmis de vedetă pe contul de Instagram, alături de o poză cu tortul ornat foarte frumos cu flori și cornete de înghețată. De fapt, blondina a împlinit 33 de ani.

Urările internauților nu au întârziat să apară, iubita lui Cătălin Cazacu fiind extrem de fericită că are o comunitate mare care se gândește la ea în fiecare zi. Peste 1.000 de oameni au apreciat postarea sa din social media.

ADVERTISEMENT