Life

Ramona Olaru, asistenta de la Neatza, surprinsă în ipostaze provocatoare. Imaginea care a stârnit comentariile admiratorilor

22.08.2020 | 15:33
Ramona Olaru asistenta de la Neatza surprinsa in ipostaze provocatoare Imaginea care a starnit comentariile admiratorilor
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a fost surprinsă în ipostaze provocatoare în timp ce se afla la pişcină. Vedeta a postat pe contul său de Instagram o fotografie în costum de baie, lăsând să iasă la iveală trupul bine lucrat şi formele perfecte.

Ea a reușit să stârnească diverse reacții pe Instagram, locul în care este cel mai activă, unde postează zilnic imagini din vacanță singură sau cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Asistenta lui Răzvan și Dani de la Neatza știe cum să-și ademenească fanii înnebuniți după formele ei perfecte.

Ramona Olaru, poza care a făcut senzaţie pe internet

Asistenta tv a menționat în postarea ei că românii mai degrabă ascultă manele decât să-și rezolve problemele la psiholog, însă fanii au atacat-o, căci n-au fost de acord cu supozițiile sale. Unii dintre ei au lăudat-o, însă, pentru felul în care arată, trecând peste situația cu aluzia ei la adresa manelelor.

ADVERTISEMENT

Imaginea a fost însoţită de o descriere în antiteză cu postura vedetei din poză, ceea ce a dat curs a zeci de comentarii din partea internauţilor. „ Cum îi explici unui străin că noi românii nu mergem la psiholog, noi ascultăm manele de jale şi ne trece?!”, a menționat frumoasa asistentă de la Neatza pe contul deInstagram.

 

A trecut printr-un divorț

Ramona Olaru este asistentă tv la emisiunea Neaţza cu Răzvan şi Dani difuzată la Antena 1, din martie 2019. Înainte să apară la matinalul principal din trustul Intact, ea a fost asistenta lui Florin Ristei și Diana Munteanu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

La 26 de ani, vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de cântăreţul Cuza din trupa Noaptea târziu. Cei doi nu au avut o relaţie tocmai lapte şi miere, ruptura dintre ei producându-se de mai multe ori, dar sfârşind din nou cu o împăcare.

Înainte de relația cu artistul, ea a fost căsătorită, însă după un moment de infidelitate, partenerul ei de viață i-a cerut divorțul, mai ales că pozele cu ea și amantul au apărut în presă. Ea a fost filmată în Herăstrău, în timp ce un bărbat îi ridica fusta în plină stradă.

ADVERTISEMENT