Life

Ramona Olaru, criticată de designerul Alin Gălățescu: „Pare de la Vaslui”

Alin Gălățescu a luat la puricat ținutele vedetelor în rubrica pe care o realizează periodic în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV. Ramona Olaru a ieșit cea mai șifonată!
18.05.2022 | 17:22
Ramona Olaru criticata de designerul Alin Galatescu Pare de la Vaslui
Ramona Olaru, asistentă de televiziune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alin Gălățescu și Andreea Simona au analizat cele mai recente apariții ale câtorva dintre vedetele de pe plaiurile mioritice. Cel mai dur în comentariile sale, ca de fiecare dată, a fost creatorul de modă Alin Gălățescu.

Ramona Olaru, criticată de Alin Gălățescu

Printre persoanele publice despre care a fost rugat să comenteze s-au numărat Cornel Ilie de la Vunk, Andreea Bănică, Alina Eremia, Andreea Bălan și Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT

Prima de pe listă, și cea mai criticată, de altfel, a fost asistenta de televiziune de la Antena 1. Ramona a participat recent la un eveniment, însă felul în care a ales să se îmbrace i s-a părut unul destul de ”ieftin” designerului.

Gălățescu a spus că remarcile sale nu au legătură cu persoana, pe care o apreciază, asta ca un semnal să nu ia lucrurile altfel dacă va vedea înregistrarea.

ADVERTISEMENT

Fashionistul a spus că ținuta aleasă de Ramona Olaru nu îi avantajează neapărat fizicul, despre care a spus că poate fi pus în valoare mai bine.

Alin Gălățescu a comentat ultimele apariții avute de Ramona Olaru și Andreea Bănică. Foto: Prima TV

„Mi se pare extrem de provincială”

„Pare de la Vaslui. Gulerul ăla întors, pantofiorii negri asortați cu nasturii? Wow! Colieruțul ăla… Mi se pare extrem de provincială”, este comentariul acid făcut de Alin Gălățescu despre ținuta Ramonei Olaru, la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Când a venit vorba despre restul vedetelor, tonul lui Gălățescu s-a mai înmuiat. Despre Andreea Bălan a spus că a remarcat la ea o evoluție stilistică, mai ales în ultimii ani.

Când a văzut o imagine cu Andreea Bănică, vizibil trecută printr-o aplicație de editare, Gălățescu nu s-a putut abține din a fi cârcotaș. Creatorul de modă a spus că nu înțelege obsesia anumitor vedete de a pune filtre la orice fotografie. Mai ales că unele dintre aceste editări, consideră el, nu le avantajează.

ADVERTISEMENT

Gălățescu s-a legat, în cazul fotografiei postate în mediul online de Andreea Bănică, îmbrăcată complet în alb, de faptul că în urma editării pozei degetele sale se văd ciudat.

 

ADVERTISEMENT
Tags: