Life

Ramona Olaru, declarații despre infidelitate, în direct la TV. Vedeta, atac subtil la adresa lui Cătălin Cazacu?

Ramona Olaru, declarații despre infidelitate. Ce a spus vedeta, în direct la TV. Asistenta de televiziune, atac subtil la adresa lui Cătălin Cazacu?
20.04.2023 | 20:09
Ramona Olaru declaratii despre infidelitate in direct la TV Vedeta atac subtil la adresa lui Catalin Cazacu
Ramona Olaru, declarații despre infidelitate. Sursa foto: Instagram, captură Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a vorbit despre infidelitate, în direct la TV, în cadrul emisiunii unde este asistentă. Vedeta a sugerat, într-un mod subtil, că foștii parteneri i-au fost infideli.

Ramona Olaru, declarații despre infidelitate. Cătălin Cazacu, vizat de asistenta TV?

Blondina este una dintre cele mai îndrăgite asistente de televiziune din România pentru felul său de a fi și pentru faptul că îi distrează pe telespectatori în fiecare dimineață, la matinalul de la Antena 1. Vedeta este și foarte sinceră, lucru pentru care fanii o apreciază.

ADVERTISEMENT

La Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru a avut un moment de sinceritate. În platoul emisiunii a fost prezentă o invitată care a vorbit despre infidelitatea în cuplu. Dani Oțil a intervenit și el în discuție, precizând că a vrut să lanseze o carte despre cum să-ți prinzi partenerul sau partenera în fapt.

Specialista i-a recomandat prezentatorului TV să o lanseze, pentru că va avea, cu siguranță, succes. Dani Oțil a explicat însă că acum este căsătorit, are un fiu și nu se mai află în situația de atunci, așa că nu mai  are de gând să lanseze cartea.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a intervenit și ea în discuția celor doi. Blondina a spus că unele persoane nu ar avea nevoie de carte pentru a-și da seama că au fost înșelate și chiar s-a dat pe ea ca exemplu. Vedeta a recunoscut, într-un mod subtil, că bărbații din viața ei i-au fost infideli.

Dezvăluirea vine la puțin timp după ce au apărut speculații potrivit cărora fostul ei partener, Cătălin Cazacu, ar fi înșelat-o și că aceasta l-ar fi prins în fapt.

ADVERTISEMENT

“Unii n-au avut nevoie de carte (n.r. să-și dea seama că sunt înșelați). Când mai aveți subiecte de genul să mă puneți pe mine pe plasmă, la exemplu”, a spus vedeta în platoul matinalului de la Antena 1.

“La așa da sau nu?”, a întrebat-o Dani Oțil, iar blondina a continuat. “La așa nu, dar și la așa da”, a mai spus ea în platoul emisiunii prezentate de Răzvan Simion și Dani Oțil.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru, adevărul despre relația cu Cătălin Cazacu

După ce au apărut zvonurile privind presupusa infidelitate a lui Cătălin Cazacu, Ramona Olaru a făcut câteva declarații. Vedeta nu a oferit prea multe detalii în legătură cu acest subiect. Blondina a mai spus că nu mai vrea să vorbească despre fostul partener sau să fie asociată cu el.

“Nu știu cine este acest om și cine este această persoană care apare cu el prin ziare, deci nu știu ce să vă spun. Nu cunosc personajele despre care mă întrebați.

Eu timp de un an și jumătate am trăit într-un fel de simulare, ceva program camera ascunsă. Prefer să mă concentrez pe prezent care este minunat”, a declarat asistenta de la Antena 1, potrivit playtech.ro.

ADVERTISEMENT