Life

Ramona Olaru, despre evoluția carierei sale din televiziune: ”Cred a fost scris în stele”

Ramona Olaru se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, dar și o relație fericită, alături de Cătălin Cazacu.
11.11.2022 | 07:41
Ramona Olaru despre evolutia carierei sale din televiziune Cred a fost scris in stele
Ramona Olaru a vorbit despre modul în care a evoluat cariera ei din televiziune. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru își vede visul cu ochii. Vedeta de la Antena 1 recunoaște că niciodată nu și-ar fi imaginat că va ajunge atât de departe, însă se bucură acum de moment.

Ramona Olaru se poate declara o femeie împlinită

Niciodată nu a reușit să îi mulțumească pe cei din jurul său, însă asta nu a fost o problemă pentru ea.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Ramona Olaru, care formează un cuplu cu motociclistul Cătălin Cazacu, alături de care urmează să se și căsătorească, a vorbit despre ascensiunea sa din punct de vedere profesional.

Ramona Olaru recunoaște că niciodată nu a avut un target în viața ei, iar toate deciziile pe care le-a luat până acum au fost unele de moment.

ADVERTISEMENT

Mulți oameni au fost însă deranjați de modul în care vedeta a acționat, însă acest lucru nu i-a păsat deloc, pentru că acesta a știut mai mereu ce să facă.

”În fiecare an din viața mea am crezut că e ceva scris în stele și pe urmă mi se arată că nu era. Nu cred că e ceva scris în stele pentru mine. Am venit pe acest pământ să va distrez pe voi. Cred că asta e scris în stele.”, a declarat Ramona Olaru, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru spune că viața în televiziune nu e ușoară

Asistenta de la Neatza spune că deși se bucură de locul unde a ajuns, având în vedere că a pornit de jos, asta nu înseamnă că lucrurile sunt și ușoare. Ramona Olaru precizează că are nevoie de energie pozitivă întreaga zi pentru a putea să ajungă la inimile publicului.

De asemenea, sunt și momente în viața ei în care lucrurile sunt destul de dificile, însă vedeta reușește mereu să își găsească puterea de care are nevoie în platoul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

”Energie, stare de bine în fiecare zi, evoluție, astea fac un pachet complet în ceea ce mă privește. Nu a fost ușor de multe ori, a fost atât de greu și am avut dimineți când m-am montat cel mai greu din viața mea.”, a mai dezvăluit vedeta, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT