Life

Ramona Olaru, detalii despre noul iubit. Prezentatoarea de la Antena 1 este, în sfârșit, fericită

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu s-au despărțit după aproape doi ani de relație, în prezent blondina iubindu-se cu alt bărbat.
08.09.2021 | 22:50
Ramona Olaru detalii despre noul iubit Prezentatoarea de la Antena 1 este in sfarsit fericita
Ramona Olaru, detalii despre noul iubit. Prezentatoarea de la Antena 1 este, în sfârșit, fericită. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 a oferit detalii despre noul iubit, pe care momentan îl ține departe de lumina reflectoarelor. Blondina încearcă să fie discretă legat de viața personală.

Ramona Olaru este în sfârșit fericită și împlinită alături de bărbatul cu care simte că este pe aceeași lungime de undă, lucru pe care l-a remarcat chiar de la prima întâlnire.

ADVERTISEMENT

Frumoasa moderatoare a rubricii Meteo de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a mărturisit că nu mai are libertatea dinainte de când are alături un iubit.

Ramona Olaru iubește din nou. Ce a scos la iveală blondina despre partenerul de viață

În cadrul show-ului de la Antena 1, unde este colega lui Dani Oțil și a lui Răzvan Simion, Ramona Olaru a vorbit despre „interdicția” primită de la actualul partener.

ADVERTISEMENT

Se pare că vedeta nu mai are voie să danseze pe mese, distracție și plăcere pe care o avea adesea atunci când ieșea în cluburile de noapte.

„Nu mă mai lasă pe mese (n.red. să danseze pe mese)”, a spus Ramona Olaru legat de o discuție referitoare la petreceri, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT

Și acesta nu este singurul amănunt pe care l-a scos la iveală despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent, precizând că înainte de prima întâlnire s-a consultat cu o colegă.

Mai exact, blondina i-a cerut Biancăi Nuțu să-i calculeze harta și să vadă care sunt șansele ca legătura cu actualul iubit să meargă. Și iată că totul a fost de bine.

ADVERTISEMENT

„Am fost cu Bianca (n.red. Bianca Nuțu, prezentatoarea rubricii Horoscop, de la Neatza cu Răzvan și Dani) să îmi calculeze harta, înainte să ies la cina cu el. Și a mers”, a mai spus Ramona Olaru.

Ramona Olaru și Cuza, iubire cu năbădăi. Au fost împreună 2 ani

Frumoasa vedetă de la „Splash! Vedete la apă” este toată numai un zâmbet de când iubește din nou, după doi ani de relație cu năbădăi alături de Cuza de la Noaptea Târziu.

Povestea lor de dragoste a suferit numeroase certuri și împăcări, asta pentru că aveau viziuni diferite despre viață. Neînțelegerile și certurile dintre Ramona Olaru și fostul iubit erau foarte dese.

În cele din urmă au decis să o ia pe drumuri separate, Cuza și blondina reușind să rămână prieteni foarte buni. Ei vorbesc foarte des.

ADVERTISEMENT