Life

Ramona Olaru, gluma care i-a amuzat pe telespectatorii de la Neatza. Ce a putut să spună blondina

Ramona Olaru este în centrul atenției la show-ul Neatza cu Răzvan și Dani, acolo unde în fiecare dimineață îi face pe telespectatori să râdă cu gura până la urechi.
05.07.2022 | 10:02
Ramona Olaru gluma care ia amuzat pe telespectatorii de la Neatza Ce a putut sa spuna blondina
Ramona Olaru, pusă pe șotii. Gluma spusă de asistenta TV la Neatza. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Asistenta de la Antena 1 a făcut o glumă care i-a amuzat pe cei din fața micilor ecrane. Frumoasa blondină demonstrează că are toate calitățile necesare pentru a întreține atmosfera din cadrul show-ului matinal.

Ramona Olaru, pusă pe șotii. Gluma spusă de asistenta TV la Neatza

Ramona Olaru îi amuză mereu pe telespectatorii de la Neatza cu glumele pe care le face. Ce a putut să spună de această dată a întrecut orice imaginație, asta pentru că vedeta s-a legat de clasa politică din țara noastră.

ADVERTISEMENT

„Știți de ce pacienții de la Psihiatrie stau în camere separate? Ca să nu formeze alt Guvern”, a spus blondina în matinalul de la Antena 1.

„După weekend-ul ăsta la cât este de cald mi-am dat seama că trebuie să mă cumințesc imediat pentru că n-o să-mi fie bine în Iad”, este o altă glumă făcută de vedetă la Neatza.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru, una dintre cele mai plăcute asistente TV

Ramona Olaru a devenit cunoscută în emisiunea Prietenii de la 11, care nu s-a difuzat pe sticlă o perioadă foarte lungă. Ulterior, a fost cooptată în echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani, unde la interviu a vorbit despre pregătirea sa profesională.

„A venit Ramona la prima angajare, ne-a vorbit despre la câți centimetri se bagă porumbul în sol. Nu e glumă. Arăta cu totul și cu totul în alt fel. Cred că venea de la cămin.

ADVERTISEMENT

În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă… A fost oarecum și descoperirea noastră. Uite ce frumos ai crescut”, își amintește soțul Gabrielei Prisăcariu, notează a1.ro.

Înainte să ajungă în emisiunea de la Antena 1 a lucrat la Super Bingo Metropolis, a fost model și picol. Ramona Olaru lucrează de la o vârstă fragedă, asta pentru că și-a dorit să evolueze și să plece din localitatea natală.

ADVERTISEMENT

În prezent, vedeta este una dintre cele mai plăcute asistente TV. În plan sentimental se iubește cu Cătălin Cazacu după ce în trecut a avut o relație cu Cuza de la Noaptea Târziu și a trecut printr-un divorț.

ADVERTISEMENT