Life

Ramona Olaru, gluma zilei la Neatza. Cum a reacționat Răzvan Simion: „Vai de capul meu”

Ramona Olaru a spus gluma zilei la Neatza cu Răzvan și Dani. Cum a reacționat Răzvan Simion când a auzit ce a spus colega lui de platou.
14.09.2022 | 11:11
Ramona Olaru gluma zilei la Neatza Cum a reactionat Razvan Simion Vai de capul meu
Ramona Olaru, gluma zilei la Neatza. Cum a reacționat Răzvan Simion. Foto: Colaj Fanatik / Capturi video Antena 1
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, face mereu glume pentru a destinde atmosfera și a le aduce zâmbetul pe buze colegilor de platou, dar și celor de acasă. Iată ce glumă a spus aceasta în direct!

Ramona Olaru, glumă în direct. Cum a reacționat Răzvan Simion

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a încercat să destindă atmosfera, așa cum o face mereu, doar că de această dată nu a avut rezultatul scontat.

ADVERTISEMENT

A vrut să stârnească hohote de râs în platou, dar lucrurile nu au stat chiar așa. Gluma pe care a spus-o Ramona Olaru a fost referitoare la femei și bărbați și la una dintre cele zece porunci.

Mai precis, este vorba de cea de-a zecea poruncă din Decalog, referitoare la invidie și la dorința de a avea ceea ce are aproapele.

ADVERTISEMENT

Porunca după care s-a inspirat pentru a face această glumă sună așa: „Să nu poftești casa aproapelui tău; să nu poftești nevasta aproapelui tău, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici măgarul lui, nici vreun alt lucru care este al aproapelui tău.”

Iată și gluma Ramonei Olaru: ”Dumnezeu i-a zis așa bărbatului: să nu râvnești la femeia altuia. Nouă femeilor nu ne-a zis nimic”,a spus Ramona Olaru, făcând referire la faptul că femeile ar putea încălca această poruncă.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Răzvan Simion când a auzit gluma: „Vai de capul meu”

Reacțiile colegilor de platou Răzvan Simion și Dani Oțil nu au fost deloc cele pe care le spera. Aceștia s-au chinuit să schițeze un zâmbet, dar nu prea au gustat gluma spusă de Ramona Olaru.

Astfel, Răzvan Simion a avut o reacție aproape critică la adresa asistenei și a spus că a ales să înțeleagă doar ce a vrut din Cartea Sfântă.

ADVERTISEMENT

Vai de capul meu, ce înseamnă să îți alegi numai ce îți convine din Cartea Sfântă, nu doar din ce enunță ăla de lângă tine”, a fost reacția lui Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT