Life

Ramona Olaru i-a făcut programul pentru 2023 lui Cătălin Cazacu: „Îmi doresc o familie fericită, cu un copil”

După ce a mai acordat o șansă relației cu Cătălin Cazacu, Ramona Olaru își dorește ca în anul 2023 să devină mămică și să-și întemeieze o familie.
01.01.2023 | 16:39
Ramona Olaru ia facut programul pentru 2023 lui Catalin Cazacu Imi doresc o familie fericita cu un copil
Ramona Olaru vrea să devină mămică în 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru s-a împăcat cu Cătălin Cazacu și acum are planuri mari pentru 2023. Vedeta Antena 1 este hotărâtă să-și întemeieze o familie și chiar să devină mămică.

Ramona Olaru vrea să-i dăruiască lui Cătălin Cazacu un copil în 2023

Pregătirile de nuntă nu au chiar în zadar pentru Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, cu toate că ultimele luni din 2022 au fost destul de agitate pentru ei.

ADVERTISEMENT

Asistenta de la Neatza a plecat din casa motociclistului și mărturisea că suferă și nu mai are lacrimi să plângă, dar iubirea a învins încă o dată.

Înainte de Anul Nou, Ramona Olaru și prezentatorul de la Antena Stars au mai dat o șansă relației lor și au hotărât să o ia de la zero.

ADVERTISEMENT

Astfel, au plecat într-o vacanță de lux, tocmai în Mexic. Aerul cald pare să le prindă celor doi îndrăgostiți, căci frumoasa blondină vorbește din nou despre planuri serioase de viitor.

Ramona Olaru a declarat că vrea ca în 2023 să-și întemeieze o familie. Își dorește ca ea și Cătălin Cazacu să devină părinți cât mai curând, deoarece visează de ani mulți să fie mamă, iar până acum nu s-a întâmplat acest lucru.

ADVERTISEMENT

„În 2022, mi-a plăcut cel mai mult că am mai evoluat psihic și emoțional și am învățat că nu tot timpul ceea ce îți dorești este totuna cu ceea ce ai nevoie!

În 2023, îmi doresc liniște, o familie fericită, cu un copil, putere de muncă în continuare, să arăt la fel de bine, fără să fac sport și să mănânc ce vreau, când vreau, cât vreau!

ADVERTISEMENT

Și îmi doresc să rămână cât mai mult timp oamenii buni lângă mine!(…) Dorința mea, la orice sărbătoare, va rămâne următoarea: cât mai curând în viața mea, aș vrea să apară un copil!”, a declarat Ramona Olaru pentru tvmania.ro. 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, prima poză din 2023

Vedeta a mai spus că a învățat să ceară doar ce știe că poate dobândi și singură și că nu se mai gândește la lucruri materiale.

De altfel, prima imagine pe care Ramona Olaru a publicat-o în mediul online este împreună cu Cătălin Cazacu. Motociclistul o ține în brațe, tandru, iar pe chipul asistentei tv se citește dragostea.

„Prima poza pe 2023 arată așa! Un an nou fericit și liniștit!”, a scris Ramona Olaru în dreptul fotografiei.

ADVERTISEMENT