Life

Ramona Olaru, încă un atac pentru Cuza. ”Niciun bărbat nu ar trebui să fie atât de sărac”

05.10.2020 | 10:04
Ramona Olaru inca un atac pentru Cuza Niciun barbat nu ar trebui sa fie atat de sarac
Ramona Olaru, încă un atac pentru Cuza. ”Niciun bărbat nu ar trebui să fie atât de sărac” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru continuă să arunce săgeți la adresa fostului partener, Cuza. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a scris pe Instagram un mesaj care nu lasă loc de interpretări și care e direcționat către fostul iubit.

„Niciun bărbat nu ar trebui să fie atât de sărac încât să nu-și permită maniere”, a scris vedeta la InstaStory-ul ei. Acest mesaj vine în continuarea unei serii prin care ea a lansat acuzații către Cuza.

ADVERTISEMENT

Cuplul format din Ramona și Cuza este unul care a trecut prin mai multe momente tensionate. Cei doi s-au certat în mai multe rânduri, asistenta acuzându-și fostul iubit de gelozie excezivă sau lipsă de respect.

Ramona Olaru lansează noi acuzații către Cuza

De acestă dată, frumoasa asistentă îl blamează pe Cuza pentru lipsa manierelor, asta după ce, în trecut, a afirmat că ar fi lipsit de respect sau „nebun, gelos și posesiv”.

ADVERTISEMENT

Relația celor doi părea una cu perspective promițătoare. Ramona a fost cerută în căsătorie la începutul acestui an, de ziua îndrăgostiților. Cererea venea la mai puțin de 6 luni de relație.

Ramona Olaru și Cuza
Ramona Olaru și Cuza
Sursa foto: Instagram

Ulterior, partenerii au avut parte de mai multe momente tensionate. In luna mai, vedeta de la Antena 1 a anunțat, tot pe InstaStory, că „am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic și o viață plictisitoare”, lăsând să se înțeleagă că nu e foarte mulțumită de direcția în care merge relația, scrie cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Un nou episod i-a făcut pe cei doi, protagoniștii unui scandal într-un club de fițe de pe litoral, după ce artistul s-a văzut interesat de o altă femeie. Atunci, acesta și-a atras acuzații de nebunie, gelozie și posesivitate.

Ultima postare din această categorie a avut loc chiar luna trecută, după ce asistenta TV anuțase în vară că s-au împăcat. Ea a postat atunci un filmuleț în care o puteam vedea șoptindu-i ceva la ureche tânărului originar din Târgu-Jiu.

ADVERTISEMENT

Olaru a postat și acum tot pe Instagram și tot cu subînțeles la adresa comportamentului unui bărbat din viața ei: „Ar trebui să încetez să fiu atât de înțelegătoare, pentru că am tot trecut cu vederea lipsa respectului”, a scris ea.

ADVERTISEMENT