Life

Ramona Olaru le-a înțepat pe fostele iubite ale lui Cătălin Cazacu: „N-a fost nevoie”

Ramona Olaru a vorbit despre relația ei cu Cătălin Cazacu dezvăluind că nu există gelozie între cei doi. Vedeta Antenei 1 le-a înțepat subtil pe fostele iubite ale motociclistului.
06.08.2022 | 12:25
Ramona Olaru lea intepat pe fostele iubite ale lui Catalin Cazacu Na fost nevoie
Ramona Olaru, vedetă la Antena 1. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

La scurtă vreme după începerea multor relații, unii dintre parteneri tind să urmărească anumite persoane din lista de prieteni a însoțitorului. Nu este și cazul Ramonei Olaru, care a dezvăluit că niciodată nu a fost curioasă să afle ce fac fostele actualului ei iubit, Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru crede că fostele lui Cazacu o urmăresc

Ba mai mult, aceasta a dat de înțeles că poate unele dintre tipele cu care acesta se întreținea amoros s-ar putea să o stalkărească.

ADVERTISEMENT

Ramona a povestit într-un videoclip apărut pe Tiktok că pe unele dintre fostele iubite ale prezentatorului de la Antena Stars le știa încă dinainte să fie cu el. De aici reiese că Ramona și Cătălin au tatonat terenul chiar și atunci când motociclistul era, oficial, în câte o relație serioasă.

Ce-i drept, amândoi sunt prezentabili. Și… vorba aia, ochii văd, inima cere. Iată că de la prietenia pe care au avut-o, relația lor a mers mai departe. Azi se iubesc mai ceva ca doi adolescenți.

ADVERTISEMENT

Ramona îi lasă mesaje iubitului ei chiar și pe Instagram. Blondina nu mai  ține cont că își expune intimitățile, iar mai mare dovadă de iubire ca asta nu există!

Revenind la cele mai recente declarații făcute de Ramona Olaru, aceasta a mai zis că este extrem de fericită cu partenerul ei și până acum niciunul nu a dat altuia motive de gelozie.

ADVERTISEMENT

Motociclistul s-ar însura cu asistenta de la Antena 1

„Eu cu actualul partener, înainte de toate, am fost prieteni. Buni. Atât de buni, încât îi știu toate iubitele.

N-a fost nevoie să stalkeresc niciuna dintre iubitele lui. Oricum eram cu ei în anumite situații. Poate invers”, a declarat Ramona Olaru la „Roata vedetelor”, pe Antena Play.

ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu pare și el destul de încântat de noua relație. Recent, acesta a declarat pentru FANATIK inclusiv că e dispus să ajungă cu asistenta tv în fața altarului.

Cătălin Cazacu a avut mai multe cuceriri cunoscute înaintea Ramonei Olaru. Printre fostele partenere ale acestuia se numără și Ilinca Obădescu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

 

 

ADVERTISEMENT