Life

Ramona Olaru, mesaj dubios după despărțirea de Cuza: ”Ar trebui să încetez”

14.09.2020 | 21:07
Ramona Olaru mesaj dubios dupa despartirea de Cuza Ar trebui sa incetez
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Cuza traversează o nouă despărțire, fiind unul dintre cuplurile din showbiz-ul autohton care au parte de o poveste de dragoste cu năbădăi. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a lăsat în mediul online mai multe mesaje dubioase, dovadă că separarea este reală.

Frumoasa blondină a lăsat să se înțeleagă că tânărul din Târgu-Jiu nu i-a acordat respectul de care avea nevoie, cel mai probabil acesta fiind motivul pentru care s-au certat din nou. În trecut, cei doi au mai ajuns la separare din cauza geloziei excesive, mai ales din partea tânărului.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antena 1 susține că ar trebui să nu mai fie o persoană atât de înțelegătoare cu oamenii din jur. În plus, tânăra spune că nu mai poate trece cu vederea lipsa respectului, lucru pe care se pare că l-a făcut de multe ori până acum.

Ramona Olaru, mesaj cu subînțeles, după separarea de Cuza

„Ar trebui să încetez să fiu atât de înțelegătoare, pentru că am tot trecut cu vederea lipsa respectului”,  a scris Ramona Olaru pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Protagoniștii nu sunt la prima despărțire, în luna martie bifând o altă separare care s-a lăsat cu acuzații dure din partea blondinei.

La momentul respectiv Ramona Olaru l-a numit pe fostul iubit „bărbat de nimic”, precizând că a avut o viață plictisitoare alături de el.

ADVERTISEMENT

„Am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic și o viață plictisitoare”, a fost mesajul postat de vedetă în luna martie pe InstaStory, notează cancan.ro.

Mai mult decât atât, frumoasa asistentă TV l-ar fi numit pe Cuza „nebun, gelos și posesiv”, lucru care ulterior s-a văzut și în câteva ieșiri. Artistul și Ramona Olaru s-au certat recent într-un club de fițe din Mamaia, după ce Cuza pusese ochii de o altă femeie.

ADVERTISEMENT

Cei doi aveau inclusiv planuri de nuntă, Ramona Olaru fiind cerută în căsătorie în urmă cu câteva luni. Cererea a fost una ca la carte, Cuza venind cu inelul de logodnă de Ziua Îndrăgostiților, după nici 6 luni de relație.

 

ADVERTISEMENT