Life

Ramona Olaru, mesaj dureros la adresa fostului iubit. Ce-i dorește lui Cuza

07.10.2020 | 11:23
Ramona Olaru mesaj dureros la adresa fostului iubit Cei doreste lui Cuza
Ramona Olaru, mesaj dureros la adresa fostului iubit. Ce-i dorește lui Cuza. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru continuă seria mesajele acide la adresa fostului iubit, Cuza, de care s-a despărțit din nou recent. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a postat mai multe mesaje cu subînțeles, semn că ultima separare nu a avut loc pe cale amiabilă.

Frumoasa blondină pare ușor dată peste cap de fostul partener de viață, care și-a pus serios amprenta asupra existenței sale. Vedeta încearcă să-și continue mai departe viața, dar ceva o împiedică să aibă parte de fericire deplină. Și aici ar fi vorba de nimeni altul decât fostul iubit.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de la „Prietenii de la 11” i-a făcut recent o urare lui Cuza, însă nu în sens pozitiv. Într-un story de pe Instagram Ramona Olaru face referire la o piesă de-a cântăreței Adele, melodia fiind ușor interpretată de blondină în stilul propriu.

Ramona Olaru, mesaj acid pentru fostul partener de viață, Cuza

„Scuze. Eu nu sunt Adele, nu îți doresc tot binele, nici nu vreau să găsesc pe cineva ca tine, totuși, doresc să dau foc tuturor lucrurilor tale”, a scris vedeta în mediul online, informează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Și acesta nu este singurul mesaj referitor la relația pe care a avut-o cu solistul de la Noaptea Târziu. Într-o altă postare Ramona Olaru face aluzie la minciună. Să fie oare acesta motivul pentru care blondina și tânărul și-au spus adio?

„Când încercă să te mintă iar ceva, dar tu știi deja adevărul! :)))”, este o altă aluzie făcută la adresa fostului iubit cu care a avut o relație cu năbădăi în ultima perioadă, despărțindu-se frecvent din cauza geloziei exagerate.

ADVERTISEMENT

Cuza nu a dorit să facă nicio declarație sau postare pe marginea ultimei despărțiri, însă în urmă cu câteva luni avea numai cuvinte de laudă la adresa blondinei, căreia îi mulțumea pentru momentele frumoase. Cât despre statusurile vedetei din mediul online, cântărețul le pusese pe seama impulsivității.

Cu toate că, din afară, pare că există un război, noi ne-am despărțit amiabil. Story-ul acela îl pun pe seama impulsivității de moment, ea fiind o fire vulcanică. Scandalul dintre noi  este doar o speculație.

ADVERTISEMENT

Eu nu pot decât să-i mulțumesc pentru momentele frumoase din decursul acestui an. Îi doresc mult succes în carieră și numai bine.

Nu pot să vorbesc de rău persoana cu care am împărțit atâtea clipe și sentimente frumoase. Iar, despre mine, ce pot să spun decât: Înapoi la muncă, mărturisea Cuza în luna martie, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT