Life

Ramona Olaru, o nouă glumă în direct la Antena 1: “Știți cum se numește un bărbat care face duș?”

Ramona Olaru a făcut o nouă glumă la Antena 1 și a stârnit râsetele colegilor. Iată ce a spus asistenta TV despre bărbații care fac duș.
22.11.2022 | 14:16
Ramona Olaru o noua gluma in direct la Antena 1 Stiti cum se numeste un barbat care face dus
Ramona Olarua făcut o nouă glumă în platoul de la Neatza. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru i-a amuzat pe colegii ei de la matinalul difuzat la Antena 1 după ce a făcut o nouă glumă. Asistenta TV este obișnuită să aducă zâmbetele pe buzele celor din platou, dar și pe cele ale telespectatorilor.

Ce glumă a făcut Ramona Olaru la Antena 1. Colegii de platou s-au amuzat

Asistenta matinalului de la Antena 1 i-a obișnuit pe colegii ei de platou, dar și pe telespectatori cu glumele ei, așa cum a făcut și în această dimineață.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Ramona Olaru a făcut o glumă la adresa bărbaților. Cei din platou au izbucnit în râs după ce au auzit-o.

“Știți cum se numește un bărbat care face duș? Dușman.”, a spus Ramona Olaru în ediția de astăzi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Și zilele trecute, blondina a spus o altă glumă, dar aceasta nu a fost pe placul colegilor. În noaptea de duminică spre luni, la București a plouat, iar vedeta a făcut o glumă în legătură cu vremea de afară.

Ramona Olaru s-a plâns de faptul că ea și colegii ei au fost nevoiți să vină devreme la muncă și a spus ce ar fi fost mai bine să facă.

ADVERTISEMENT

“Afară e frig și înnorat și e o vreme de… stat, Răzvane.”, a spus asistenta TV.

Răzvan Simion i-a spus colegei sale că ar fi mai bine să păstreze tăcerea: “Mai bine nu ziceai, mănâncă morcovul ăla și vezi-ți de treaba ta.”

Ramona Olaru, pusă pe glume în fiecare ediție a matinalului de la Antena 1

Ramona Olaru aduce mereu energie și voie bună la Neatza cu Răzvan și Dani și destinde atmosfera cu glumele pe care le face.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta a făcut o glumă la adresa femeilor care poartă prenumele Carmen. Cei din platou s-au amuzat copios după ce au auzit-o.

“Știți cum se numeștie o femeie care cară bărbați? Carmen.”, a spus asistenta de televiziune.

De altfel, Ramona Olaru a mai făcut și alte glume de-a lungul timpului. De exemplu, într-o altă ediție recentă a emisiunii, vedeta a glumit în legătură cu telefoanele mobile.

“Atâtea telefoane scumpe pe masă și voi la nuntă furați mireasa.”, a spus ea la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT
Tags: