Life

Ramona Olaru, prima reacție după ce Cătălin Cazacu a apărut cu iubita! Asistenta de la Neatza: „Acum sunt femeie”

Ramona Olaru a reacționat, în exclusivitate pentru FANATIK, la imaginile cu Cătălin Cazacu și noua sa iubită. Vedeta de la Neatza se simte mai fericită ca niciodată.
07.03.2023 | 15:14
Ramona Olaru prima reactie dupa ce Catalin Cazacu a aparut cu iubita Asistenta de la Neatza Acum sunt femeie
Ramona Olaru, reacție după ce Cătălin Cazacu a apărut cu noua sa iubită. Foto: Instagram/ FANATIK
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru se simte mai fericită și împlinită ca niciodată, cu adevărat femeie de când nu mai e partenera lui Cătălin Cazacu! Vedeta Antenei 1 a reacționat, în exclusivitate pentru FANATIK, la imaginile publicate cu motociclistul și noua lui iubită, Elisa Alexandra Roman!

Ramona Olaru, după ce Cătălin Cazacu și-a asumat relația cu Elisa, reporter la Antena Stars: „Mi-aș dori să fie fericit”

Contactată de FANATIK, Ramona Olaru a spus, inițial, că nu știe cine este Cătălin Cazacu. La insistențele noastre, vedeta a râs și a zis că știe la cine ne referim. Dorind să aflăm care este reacția ei cu privire la faptul că fostul iubit are deja o nouă cucerire, Ramona a fost finuță, ca de obicei, și a spus că îi dorește să fie fericit, să se simtă în sfârșit împlinit.

ADVERTISEMENT

„Nu știu cine e Cătălin”, a fost prima declarație făcută de Ramona Olaru. Aceasta a spus apoi la cine ne referim mărturisind că nu l-a cunoscut niciodată cu adevărat pe Cazacu.

„Acum sunt într-adevăr femeie. Sunt o femeie puternică. Mă simt o femeie perfectă. Eu nu l-am cunoscut niciodată (n.r.: se referă la Cătălin Cazacu). De două luni sunt o femeie singură și mă simt foarte bine așa. Sunt fericită, sunt împlinită”, a declarat Ramona pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea tv a fost întrebată dacă îi transmite ceva fostului ei iubit, iar aceasta a avut de spus doar atât: „Mi-aș dori să fie în sfârșit fericit, să se simtă împlinit”. 

Ramona a lămurit și un alt mister legat de viața sa personală. Întrucât au apărut o serie de speculații cu privire la faptul că ar avea un nou iubit, am vrut să știm dacă această energie pe care o transmite și zâmbetul se datorează vreunui bărbat.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antenei 1 nu are iubit. Florile cu care s-a pozat, primite de la un admirator: „Nu sunt pregătită pentru o nouă relație”

Vedeta a postat de curând o imagine, aflată într-o excursie în Budapesta, cu un huchet imens de trandafiri. Lumea a început să speculeze cum că ar fi de la noul ei partener. Ei bine, Ramona a spus că nu există nicio persoană nouă în viața ei sentimentală și că, deocamdată, îi este bine așa cum e.

„Am văzut că s-au făcut tot felul de speculații, că a scris presa. Îți dai seama că am și eu admiratorii mei. Eu primesc flori de la admiratori. Sunt bărbați care încearcă să mă cunoască.

ADVERTISEMENT

Ce vină au florile? Am mai zis, sunt o femeie singură de două luni și sunt foarte bine. Nu sunt pregătită acum pentru o nouă relație”, a mai mărturisit Ramona Olaru pentru FANATIK.

Cazacu și Ramona Olaru voiau să se căsătorească

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au despărțit în urmă cu două luni, cei doi dând de mai multe ori șansa unui nou început, recunoscând că au avut parte de o dragoste cu năbădăi.

Ramona a evitat să ofere până acum explicații despre situația ei amoroasă, cu toate că pe contul ei de Instagram a postat o serie de mesaje subtile în ultima perioadă. Așa cum ne-a spus și ea, vedeta a depășit episodul ultimei relații iar acum toată atenția o concentrează asupra proiectelor sale, mai ales că de curând a început să dezvolte un business personal, cu haine.

Ramona Olaru este una din vedetele de la „Neața cu Răzvan și Dani”, iar anul trecut, blondina a prezentat și emisiunea „Splash! Vedete la apă” tot la Antena 1.

 

ADVERTISEMENT