Life

Ramona Olaru, răsfățată înainte de Dragobete. Un bărbat misterios l-a înlocuit pe Cătălin Cazacu

Ramona Olaru dă de înțeles că este mai fericită ca niciodată după despărțirea de Cătălin Cazacu, iar în viața sa a a apărut un bărbat misterios care o răsfață.
23.02.2023 | 23:38
Ramona Olaru rasfatata inainte de Dragobete Un barbat misterios la inlocuit pe Catalin Cazacu
Ramona Olaru, îndrăgostită de un bărbat misterios înainte de Dragobete. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Prin imaginile postate în ultimele zile în mediul online, Ramona Olaru demonstrează că este mai fericită ca niciodată, dar și îndrăgostită. Se pare că un bărbat misterios i-a luat deja locul fostului logodnic, Cătălin Cazacu.

Ce a primit Ramona Olaru înainte de Dragobete. Bărbatul misterios care l-a înlocuit pe Cătălin Cazacu are grijă să o răsfețe

Deși nu a pus punctul pe i și nu a evitat să spună dacă s-a despărțit sau nu de Cătălin Cazacu, prin ultimele sale postări din mediul online, Ramona Olaru demonstrează că deja și-a refăcut viața alături de altcineva.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile, pe Instagram, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a publicat mai multe fotografii în care apare alături de un bărbat misterios. Spunem misterios pentru că vedeta nu i-a arătat chipul încă, dar are grijă ca urmăritorii să să știe că este îndrăgostită.

După ce recent a distribuit o imagine în care cel care l-a înlocuit pe fostul logodnic îi ține mâna pe picior, pe 23 de februarie a revenit cu o altă ipostază. Vedeta Antena 1 a fost surprinsă înainte de Dragobete cu un gest emoționant.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a primit un trandafir și a simțit să-și împartă fericirea cu prietenii din mediul virtual, care o îndrăgesc în număr mare: „Cu o noapte înainte de Dragobete”, a scris asistenta tv pe contul ei personal de Instagram.

ramona olaru cadou iubit
Imaginea publicată de Ramona Olaru.
Foto: Instagram

Ce spunea Ramona Olaru despre despărțirea de Cătălin Cazacu

În urmă cu două săptămâni, Ramona Olaru dezmințea pe jumătate misterul despărțirii de Cătălin Cazacu. Contactată de FANATIK, vedeta de televiziune a evitat să spună dacă a rupt sau nu logodna cu prezentatorul de a Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Blondina s-a rezumat la a spune că indiferent de situația sa amoroasă de la acest moment, este important faptul că este bine, fericită și se bucură de ceea ce face. Cât despre zvonurile despre despărțire, a afirmat că fiecare este liber să creadă ce vrea. 

„Eu sunt foarte bine, sunt pe un drum foarte bun, sunt mulțumită cu mine, de ceea ce fac. Nu vreau să vorbesc despre viața mea amoroasă. Când va fi nevoie să spun ceva, voi declara.

ADVERTISEMENT

Nu mă deranjează că se fac speculații. Fiecare face ce vrea”, a spus Ramona Olaru pentru FANATIK, în timp ce Cătălin Cazacu a fost la fel de discret în declarații: „Nu e nimic adevărat și nimic de comentat”.

ADVERTISEMENT
Tags: