Life

Ramona Olaru recunoaște că s-a îmbogățit de când lucrează la Neatza cu Răzvan și Dani: „Suntem plătiți bine”

Ramona Olaru a vorbit despre banii pe care i-a făcut de când lucrează pentru Antena 1, la emisiunea prezentată de Dani Oțil și Răzvan Simion. Aceasta spune că s-a îmbogățit.
07.06.2022 | 10:11
Ramona Olaru recunoaste ca sa imbogatit de cand lucreaza la Neatza cu Razvan si Dani Suntem platiti bine
Ramona Olaru recunoaște că s-a îmbogățit de când lucrează la Neatza cu Răzvan și Dani. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru, dezvăluri despre banii pe care îi primește la Neatza cu Răzvan și Dani. Asistenta a dezvăluit că s-a îmbogățit de când lucrează la Antena 1.

Ramona Olaru s-a îmbogățit la Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru spune că s-a îmbogățit cu banii primiți de la Neatza cu Răzvan și Dani. Întrebată dacă este bine plătită la Antena 1, asistenta TV a mărturisit că a făcut o mică avere de când lucrează acolo.

ADVERTISEMENT

Mai mult, echipa de la emisiunea TV este în căutare de noi oameni care să se angajeze. Unul dintre avantaje este acela că programul este unul flexibil, de doar patru ore pe zi.

De asemenea, Ramona Olaru a spus că toată echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a îmbogățit, iar ea s-a transformat dintr-o fată de la țară într-o doamnă.

ADVERTISEMENT

„În momentul de față, la Neatza suntem într-o mărire continuă a echipei, suntem mulți și tot mai vrem pentru că, știm bine, programul este de patru ore.

Dacă suntem plătiți bine? Pot să spun doar că ne-am îmbogățit! Ne-am îmbogățit cu toții. Uită-te la mine, am venit de la țară și acum sunt o lady”, a mai spus Ramona Olaru conform Cancan.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru s-a apucat de afaceri

Ramona Olaru nu vrea să uite de unde a plecat și este în continuare la fel ca înainte să aibă bani sau faimă. Totuși, aceasta vrea să își depășească condiția și să aibă un venit în afară de cel primit de la Antena 1.

Conform acesteia, ea s-a apucat de niște afaceri cu care speră să aibă succes, mai ales pentru că o ajută statutul de popularitate obținut la emisiune.

ADVERTISEMENT

„Am mers pe principiul «ce n-am avut când am fost mică să dobândesc când sunt mare». Și în continuare fac treaba asta, dar nu uit niciodată de unde am plecat.

M-am apucat de niște business-uri micuțe, proprii, niște combinații, ca să se știe, la care adaug puțin din popularitatea mea”, a mai spus asistenta TV.

ADVERTISEMENT