Life

Ramona Olaru s-a dat la o vedetă de la Neatza! Cătălin Oprișan: ”S-a prins nevastă-mea”

Cătălin Oprișan, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de la Neatza, a dezvăluit că Ramona Olaru i-a făcut avansuri pe când erau colegi în emisiunea de la Antena 1
10.03.2023 | 17:02
Ramona Olaru sa dat la o vedeta de la Neatza Catalin Oprisan Sa prins nevastamea
Cătălin Oprișan a afirmat că Ramona Olaru i-a făcut avansuri. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Oprișan a făcut dezvăluiri neașteptate în emisiunea lui Cătălin Măruță. Speriat de „furia” sosurilor iuți, a preferat să o supere pe fosta colegă de la Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru, despre care a spus că i-a făcut avansuri.

Ramona Olaru, acuzată că i-a făcut avansuri lui Cătălin Oprișan

Ramona Olaru și Cătălin Oprișan au fost colegi la Neatza cu Răzvan și Dani până anul trecut, când vedeta a renunțat la televiziune, îndreptându-și atenția către zona de radio. Prin urmare, cei doi au petrecut multe ore împreună.

ADVERTISEMENT

Vineri, 10 martie 2023, Cătălin Oprișan a fost invitat la rubrica sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță și după ce evitaseră deja să citească mai multe întrebări, ajunsese deja la capătul puterilor.

Astfel, atunci când a fost provocat să spună ce vedetă din showbizul românesc i-a făcut avansuri, el a numit-o chiar pe fosta sa colegă de la Neatza cu Răzvan și Dani, cea care până de curând a fost iubita lui Cătălin Cazacu. 

ADVERTISEMENT

„Am intrat într-o dimineață în vestiar. Ea se ungea cu cremă, de-aia de picioare. Și mi-a zis că nu ajunge să se dea până jos și mi-a zis, ‘Dă-mă, mă, tu!’. Și arata senzațional după aia. Adică am dat-o eu cu cremă de-aia. 

S-a filmat, există momentul. Era, încă e, o relație foarte frumoasă. Ne-am întâlnit acum 5 zile și tot la fel a fost. Tot cu cremă… Pot să zic și cu ce gust? Cu gust de ciocolată, că mirosea după aia și am dormit în fața liftului două zile, că s-a prins nevastă-mea”, a afirmat Cătălin Oprișan la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru nu mai este iubita lui Cătălin Cazacu

Până acum două luni, Ramona Olaru a avut o relație de lungă durată, dar nu neapărat stabilă- având mai multe despărțiri și împăcări la activ, cu sportivul Cătălin Cazacu, și el angajat în televiziune, la Antena Stars.

Totuși, de data aceasta se pare că s-au despărțit definitiv, iar motociclistul a fost deja văzut la brațul unei alte tinere. Vestea nu a deranjat-o deloc pe fosta lui iubită, care i-a urat să fie fericit și împlinit, chiar dacă alături de altcineva.

ADVERTISEMENT

„Acum sunt într-adevăr femeie. Sunt o femeie puternică. Mă simt o femeie perfectă. Eu nu l-am cunoscut niciodată (n.r.: se referă la Cătălin Cazacu). De două luni sunt o femeie singură și mă simt foarte bine așa. Sunt fericită, sunt împlinită. Mi-aș dori să fie în sfârșit fericit, să se simtă împlinit”, a declarat Ramona Olaru în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: