Life

Ramona Olaru și-a ales inelul de logodnă. Cătălin Cazacu nu a avut de ales: „Lui îi trebuie dirijare în orice face”

Ramona Olaru a dezvăluit că și-a ales deja inelul de logodnă, o bijuterie cu rubin african, și doar l-a anunțat pe Cătălin Cazacu, ca acesta să se conformeze dorinței sale.
18.05.2022 | 13:12
Ramona Olaru sia ales inelul de logodna Catalin Cazacu nu a avut de ales Lui ii trebuie dirijare in orice face
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au vorbit despre căsătorie. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt împreună din anul 2021 și, în ciuda multiplelor zvonuri despre despărțire, au planuri serioase de viitor. Asistenta de la Neatza și-a ales deja inelul de logodnă și l-a pus în temă pe iubitul său, care a acceptat fără prea multe comentarii.

Ramona Olaru și-a ales inelul de logodnă. Cătălin Cazacu s-a conformat dorinței iubitei lui

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu din anul 2021. Cei doi au oferit un interviu la dublu, în care au vorbit despre planurile de viitor. 

ADVERTISEMENT

Astfel, printre multe contraziceri și glume, vedeta Antena 1 a dezvăluit că și-a ales deja inelul de logodnă. Este vorba despre o bijuterie cu rubin african și diamante. Blondina i-a trimis iubitului său mai multe imagini, pentru a fi sigură că va primi ceea ce își dorește.

Mai mult, Ramona Olaru a afirmat că motociclistul nu este un bărbat spontan, dar lucrează împreună la acest aspect.

ADVERTISEMENT

„Le-am probat pe toate și, când am ajuns la cel mai scump, i-am făcut o poză și o filmare și am pus pe Instagram să se vadă. Nu l-am întrebat, doar i-am arătat. I-am zis care e cel mai frumos și care se potrivește cel mai bine pe degetul meu.

Cât să-i mai zic? I-am zis, acum sper să hotărască singur. Mie mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante. El nu e cel mai spontan, dar încerc să-l fac să fie. Lui îi trebuie dirijare în orice face”, a declarat Ramona Olaru pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu: „L-am pus deoparte deja”

În ciuda multiplelor zvonuri despre o o posibilă despărțire, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru plănuiesc unde vor face nunta. Sportivul a mărturisit că a pus deja deoparte inelul ales de iubita sa. De asemenea, acesta a dezvăluit ce tradiție nu vrea să respecte.

„L-am pus deoparte deja. Dar trebuie să fiu spontan. Nu vom face nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați din ăia la cămașă. Pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea, nu pleacă nevasta de lângă mine”, a spus Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a intervenit și a declarat că motivul pentru care partenerul său nu vrea să fie furată este, de fapt, cel al banilor.

„Știi de ce nu vrea să se fure mireasa? Pentru că e puțin zgârcit și nu vrea să plătească pentru mine celor care mă fură”, a glumit Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT