Life

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, fotografie incendiară din vacanță. Cum s-au afișat îndrăgostiții

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, imagine spectaculoasă din concediu. Cum au apărut cei doi parteneri de viață, pe o plajă.
28.12.2022 | 12:58
Ramona Olaru si Catalin Cazacu fotografie incendiara din vacanta Cum sau afisat indragostitii
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, imagine spectaculoasă din concediu. Cum au apărut cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani și prezentatorul de la Antena Stars sunt protagoniștii unei fotografii incendiare din vacanță. Cum s-au afișat îndrăgostiții după ce s-au despărțit în urmă cu circa 2 săptămâni.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, imagine spectaculoasă din concediu. Cum au apărut cei doi

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au parte de o relație de dragoste cu numeroase suișuri și coborâșuri, în ciuda faptului că s-au logodit și au planuri de căsătorie. În plus, cele două vedete speră să devină părinți curând.

ADVERTISEMENT

Recent, îndrăgostiții au plecat într-un sejur în Mexic, deși multă lume credea că drumurile lor s-au despărțit. Iată că lucrurile stau cu totul altfel, imaginea în care apar pe o plajă spunând cât o mie de cuvinte.

Blondina și sportivul s-au fotografiat în timp ce se îmbrățișează strâns și se sărută pasional, semn că povestea de iubire merge mai departe. Fanii s-au bucurat să-i vadă împreună și le-au lăsat numeroase mesaje în online.

ADVERTISEMENT

„Dansează cu tot corpul, fetiță”, este descrierea lăsată de Ramona Olaru pe Instagram, legat de poza în care apare cu iubitul ei, Cătălin Cazacu.

„Când e programată următoarea despărțire”, „Zilele trecute citeam că v-ați despărțit! Mă bucur că nu este așa. Să fiți fericiți” sau „Sunteți minunați împreună”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, în Mexic
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, în Mexic. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ramona Olaru, planuri pentru anul ce vine

Ramona Olaru are planuri bine puse la punct pentru anul ce vine. Asistenta de la Antena 1 speră ca în 2023 să-și întemeieze o familie împreună cu sportivul cu care se iubește de o perioadă destul de lungă, după ce anterior au fost prieteni.

Mai mult decât atât, vedeta speră să aducă pe lume un copil. Frumoasa blondină își dorește liniște, putere de muncă și timp pentru a se îngriji de siluetă și pentru a face sport.

ADVERTISEMENT

„Și îmi doresc să rămână cât mai mult timp oamenii buni lângă mine!”, a mărturisit iubita lui Cătălin Cazacu într-un interviu pentru tvmania.ro.

ADVERTISEMENT