Life

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au căsătorit? Declarația asistentei de la Neatza

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au făcut pasul cel mare? Mărturia blondinei și asistentei de la Neatza cu Răzvan și Dani legat de căsătorie.
13.10.2022 | 15:21
Ramona Olaru si Catalin Cazacu sau casatorit Declaratia asistentei de la Neatza
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au făcut pasul cel mare? Mărturia blondinei despre căsătorie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și sportivul s-au căsătorit? Aceasta este întrebarea care zace pe buzele tuturor, după declarația asistentei de la Antena 1, prezentă la un eveniment monden desfășurat în urmă cu numai câteva zile.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au făcut pasul cel mare? Mărturia blondinei despre căsătorie

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu de ceva vreme. Cei doi s-au logodit în timpul unei vacanțe, iar de atunci vorbesc constant despre planurile de nuntă, însă recent blondina s-a dat de gol legat de căsătorie.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Cuza de la Noaptea Târziu a mărturisit că și-a unit destinul cu cel al partenerului de viață, mai ales că a luat decizia să se mute din apartamentul în care stă în chirie și să locuiască în casa sportivului.

„I-am zis: «Uite, dacă știam că mă aduci la un astfel de eveniment, puteam să mă machiez și eu, să fiu frumoasă, ca toate celelalte femei!».

ADVERTISEMENT

Și el mi-a zis: «Nu, că tu nu ești ca toate celelalte femei, tu ești FEMEIA!»”, a declarat Ramona Olaru la o prezentare de modă organizată de Cătălin Botezatu, pentru cancan.ro.

„Ca să ne înțelegem, dacă vreo secundă s-a crezut că pe frumusețe eu am cucerit, nu pe frumusețe, pe vorbe!”, a completat Cătălin Cazacu, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT

„Pe vrăjeală multă și mie îmi place vrăjeala și așa am ajuns să ne și căsătorim!”, a încheiat asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, bineînțeles în spirit de glumă.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, mai uniți ca niciodată

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt mai uniți ca niciodată, în ciuda faptului că mai au momente în care se ceartă sau se despart. Blondina este cea care de fiecare dată lasă o portiță în acest sens, ceea ce înseamnă că face primul pas.

ADVERTISEMENT

Fostul moderator de la Antena Stars știe mereu să spună cuvintele potrivite pentru a o împăca pe vedeta de la Antena 1. Cei doi demonstrează că sunt un cuplu unit și care este mereu pus pe șotii.

ADVERTISEMENT