Life

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se ceartă des. Care este motivul

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz-ul românesc. Chiar dacă se iubesc, între ei există, adesea, certuri. Care este motivul?
30.06.2022 | 12:26
Ramona Olaru si Catalin Cazacu se cearta des Care este motivul
De ce se ceartă des Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au mărturisit că se ceartă mai mereu. Celebrul cuplu a spus care este unul dintre motive.

Din ce cauză apar certuri între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au divergențe repetate pe tema vestimentației. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani se supără când vede că partenerul ei nu se îmbracă așa cum ea și-ar dori.

ADVERTISEMENT

Campionul la motociclism spune că nu este tipul de persoană care să pună preț pe hainele pe care le poartă un om.

”Ne-am și certat când am venit. Ne-am certat, recunosc, când am ajuns. Mă întreabă, eu îi spun și face tot ca el. E taur.

ADVERTISEMENT

Nu pot să-l iau de coarne să mă lupt cu el. (…) Ne-am certat jumătate de oră când am venit aici, pentru că i-am zis cum să se îmbrace și s-a îmbrăcat cum a vrut el. (…) Mi-a luat flori azi, fără să greșească”, a spus Ramona Olaru, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de pe Antena Stars.

Ironic, Cătălin Cazacu susține că ”dintotdeauna s-a îmbrăcat prost”. De altfel, se consideră un partener de cuplu perfect.

ADVERTISEMENT

”Eu mă îmbrac prost dintotdeauna. (…) Dacă am luat flori, sigur am greșit ceva. Dacă nu luam flori… (…)

Singurul meu defect este că sunt prea perfect și singurul meu viciu este ea”, a spus și Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, despărțiri și împăcări

Cele două vedete au avut parte și de episoade de despărțiri și împăcări. La începutul acestui an, au stat o perioadă separați, după ce s-au întors dintr-o vacanță din Zanzibar.

”Am bărbat, am și amant… am pe dracu’, n-am nici unu’, n-am nici altu’!”, scria Ramona Olaru pe rețelele de socializare.

De curând, au dezvăluit că au planuri de căsătorie. Cu toate că nu a fost încă cerută de soție, Ramona Olaru știe ce inel vrea.

”I-am zis care este cel mai frumos și care se potrivește cel mai bine pe degetul meu. (…) Mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante”, a mai precizat Ramona Olaru, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT