Life

Ramona Olaru și Cuza, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți, în club

07.06.2020 | 13:20
Ramona Olaru si Cuza din nou impreuna Cum au fost surprinsi cei doi indragostiti in club
Ramona Olaru și Cuza, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți, în club. Sursa foto: romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Cuza trăiesc o iubire cu năbădăi de aproximativ un an, perioadă în care s-au despărțit și s-au împăcat de nenumărate ori. Frumoasa asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a decis recent să mai dai o șansă relației, dovadă fiind ipostaza în care a fost surprinsă alături de iubitul ei.

Asistenta TV Ramona Olaru a mai dat o șansă relației cu tânărul de la Noaptea Târziu

Cuza, pe numele din buletin Iulian-Adrian Popescu, și asistenta TV Ramona Olaru formează din nou un cuplu, asta după ce relația lor a avut parte de numeroase suișuri și coborâșuri. Vestea împăcării a venit chiar de la frumoasa blondină care a postat în mediul online un filmuleț în care apare alături de Cuza.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a postat pe Instagram o scurtă filmare în care îi șoptește ceva la ureche lui Cuza, pe ritmul melodiei „Le-am spus și fetelor” a Lidiei Buble, într-un club de la malul mării.

Cei doi îndrăgostiți par mai apropiați ca niciodată, semn că iubirea lor este una puternică și nu pot sta departe unul de celălalt. Rămâne de văzut în ce direcție va merge de acum înainte relația amoroasă dintre ei.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Cuza, dragoste cu năbădăi

În urmă cu doar câteva săptămâni blondina anunța cu tristețe în mediul online că s-a despărțit de Cuza de la Noaptea Târziu pentru că ar fi gelos și posesiv.

Ramona Olaru mărturisea că a făcut o pasiune pentru „bărbații de nimic”, semn că este dezamăgită de alegerile pe care le-a făcut în viață, tânăra trecând până la această vârstă și printr-un divorț,

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta l-a pus într-o lumină proastă pe tânărul alături de care se zvonea că se va căsătorii, fiind cerută de soție chiar de Sfântul Valentin. Aceasta s-ar fi plâns prietenelor sale că iubitul ei „este posesiv, gelos și nebun”.

„Am făcut o pasiune pentru «bărbații» de nimic și o viață plictisitoare”, spunea la momentul respectiv asistenta TV pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Nu mult a trecut însă și Ramona Olaru a revenit la gânduri mai bune legat de relația de dragoste dintre ea și tânărul originar din Târgu-Jiu.

 

ADVERTISEMENT
Tags: