Life

Ramona Olaru și Cuza, iubire cu năbădăi! S-au despărțit din nou. Reacția dură a asistentei TV

21.05.2020 | 14:51
Ramona Olaru si Cuza iubire cu nabadai Sau despartit din nou Reactia dura a asistentei TV
ADVERTISEMENT

Dacă vă închipuiați că povestea de dragoste dintre Ramona Olaru și Iulian Adrian Popescu, zis Cuza va dăinui până la adânci bătrâneți, ei bine, aflați că cei doi și-au spus de curând adio și jură că drumurile lor nu se vor mai intersecta niciodată. Asta deși nu trecuse nici măcar o lună de la împăcare și, judecând după ipostazele în care au fost surprinși împreună, păreau mai fericiți ca niciodată.

Ramona Olaru și Cuza s-au despărțit. Din nou

Într-un mesaj publicat în urmă cu câteva zile pe rețelele de socializare, frumoasa asistentă TV a „matinalilor” Răzvan și Dani s-a destăinuit, însă, fanilor, arătându-se dezamăgită de alegerile făcute de-a lungul vieții, mai ales când vine vorba despre iubire.

ADVERTISEMENT

Am făcut o pasiune pentru ”bărbații” de nimic și o viață plictisitoare”, a scris focoasa șatenă, iar cuvintele sale nu îl pun într-o lumină tocmai favorabilă pe bărbatul cu care forma un cuplu de mai bine de doi ani.

Această veste i-a surprins și întristat în egală măsură pe fanii lor, având în vedere că îndrăgitul artist din Târgu Jiu era gata să-și ducă iubita în fața altarului. Ba mai mult, deși evita să vorbească public despre relația lor, mai ales în perioada în care Ramona se afla în divorț de fostul soț, Cuza a dezvăluit că se simte fericit și împlinit alături de ea.

ADVERTISEMENT

Avem o relație frumoasă. Nu știu sigur cine pe cine a fermecat, dar important este că acum suntem împreună. Pregătesc mai multe proiecte alături de colegii mei și m-am gândit să o implic și pe Ramona în proiectele mele.

Viața noastră personală este doar a noastră și din această cauză o ținem doar pentru noi. Până acum veneam împreună cu colegii mei. Dar acum este al doilea eveniment monden la care venim împreună. Femeile știu mai bine, nu trebuie să le contrazici”, a spus membrul trupei Noaptea Târziu în momentul în care a fost surprins la braț cu asistenta TV.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru s-a despărțit de soț după o căsnicie de trei ani

Trebuie spus că idila cu îndrăgitul cântăreț a început în perioada în care Ramona Olaru se afla în plin divorț de Bogdan, bărbatul care i-a fost partener de viață vreme de trei ani. Se pare că infidelitățile repetate ale șatenei ar fi fost motivul despărțirii, bărbatul reproșându-i fotografiile apărute la acea vreme în spațiul public.

Frumoasa asistentă TV se afla în parcul Herăstrău din Capitală, alături de un tânăr care nu a mai rezistat tentației și i-a ridicat rochia în văzul tuturor, fără să-i pese că trecătorii îi putea admira în voie lenjeria intimă. „De 5 ani suntem împreună. Sunt căsătorită de trei ani aproape cu el. Suntem la poluri opuse.

ADVERTISEMENT

Eu sunt aşa…«heeeei, hai să ne distrăm», iar el e aşa „nu vreau, stai departe de mine”. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă”, povestea vedeta în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT