Life

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat! Cum îl jignea asistenta tv pe iubitul ei când erau despărțiți

08.12.2020 | 11:09
Ramona Olaru si Cuza sau impacat Cum il jignea asistenta tv pe iubitul ei cand erau despartiti
Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat din nou. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat din nou, iar fanii celor doi nu mai pot ține socoteala despărțirilor și împăcărilor prin care au trecut. 

Asistenta de televiziune a fost surprinsă de fotoreporterii unui cunoscut tabloid alături de Iulian Adrian Popescu, alias Cuza, cunoscut pentru trupa coverurile umoristice pe care le realizează alături de trupa Noaptea Târziu.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă sunt doar de un an și ceva împreună, în tot acest timp Ramona și Cuza au trecut prin mai multe obstacole, însă au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt de fiecare dată.

Ramona Olaru și Cuza, din nou împreună

Din imaginile publicate de cancan.ro cu cei doi, se poate observa foarte clar că relația dintre Ramona Olaru și Cuza este la fel ca la început, chiar dacă în urmă cu ceva timp asistenta tv i-a adus o jignire peste care Adrian a trecut cu vederea cu greu.

ADVERTISEMENT

Vedeta spusese că nu vrea să mai aibă de-a face cu „băieți de nimic” în perioada în care era despărțită de celebrul comediant extrem de îndrăgit pentru parodiile sale.

„Îmi pare rău. Eu nu sunt Adele. Nu-ți doresc tot binele din lume și nici să găsesc pe cineva ca tine. Totuși, vreau să dau foc lucrurilor tale”, scria nu de mult Ramona Olaru pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Relația lor a devenit publică acum un an

Cuza și Ramona Olaru au confirmat relația în anul 2019. Invitat acum un an și ceva în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, youtuber-ul timișorean a recunoscut că blondina îi ocupă inima, chiar dacă nu a dorit să vorbească despre acest subiect.

De mai bine de un an, Ramona și Cuza se numără printre cele mai urmărite vedete din România, iar Adrian Popescu și colegii săi de la Noaptea Târziu au depășit de mult milionul de fani de pe Youtube după ce au fost descoperiți de prezentatorii Răzvan Simion și Dani Oțil de la Antena 1, cei care i-au promovat cel mai mult.

ADVERTISEMENT

 

 

Tags: