Life

Ramona Olaru, totul despre Splash! Vedete la apă. Cum a ajuns la cârma emisiunii de la Antena 1

Ramona Olaru se numără printre cei trei prezentatori ai show-ului „Splash! Vedete la apă”, alături de Anna Lesko și Răzvan Fodor.
20.08.2021 | 18:18
Ramona Olaru totul despre Splash Vedete la apa Cum a ajuns la carma emisiunii de la Antena 1
Ramona Olaru, totul despre Splash! Vedete la apă. Cum a ajuns la cârma emisiunii de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină va putea fi urmărită pe micile ecrane începând de sâmbătă, 21 august 2021, când are loc premiera de la Antena 1, propunere pe care a primit-o cu mare drag.

Vedeta a dezvăluit cum a primit oferta de a fi la cârma emisiunii „Splash! Vedete la apă”, fiind extrem de fericită că lucrurile prind tot mai mult contur pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Cuza de la Noaptea Târziu nu a ezitat nicio secundă când a fost întrebată dacă vrea să prezinte show-ul de la Antena 1, Ramona Olaru primind cu brațele deschise propunerea.

Ramona Olaru, dezvăluiri despre Splash! Vedete la apă. Cum a primit provocarea de a fi prezentatoare

„De câteva luni chiar, lucrurile toate sunt aranjate în bine pentru mine. Să nu zicem hop, dar chiar parcă soarele e pe strada mea! (râde)

ADVERTISEMENT

Înseamnă că ceea ce fac eu și modul meu de a fi a fost observat și s-a văzut și dincolo de glumele zilnice pe care eu le am în program. Sunt genul de persoană care se bagă în orice provocare.

Și dacă e ceva nou, și mai interesată sunt să testez, să văd până unde îmi sunt limitele! Încă nu am ajuns la capătul lor nici pe departe! (zâmbește)”, a mărturisit Ramona Olaru pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a scos la iveală și câteva amănunte despre filmările care au loc într-un bazin sportiv din Bacău. Blondina este gata să-i molipsească pe toți cu energia ei.

Ramona Olaru este foarte implicată în noul proiect, precizând că înainte de toate stă la bază profesionalismul și abia apoi distracția. În plus, vedetei de la Antena 1 nu i se pare deloc greu ce face.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru, focusată pe filmările de la Splash! Vedete la apă

„Bineînțeles că la filmări nu putea fi altfel decât super distractiv! Când am fost sunată și mi s-a spus că o să ne și răcorim, mai mult eu… (râde)

Abia așteptam să începem. Și a ieșit ceva suuuuper! Am schimbat doar câteva vorbe cu ceilalți colegi, fiecare fiind concentrat pe ce are de făcut, însă avem timp să ne cunoaștem și mai bine.

La cât sunt eu de sociabilă, o să îi molipsesc pe toți cu energia mea! Distracția e la superlativ la bazinul de sărituri, căci e mai greu să îi spui platou”, a mai spus Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT