Life

Ramona Olaru, vacanță romantică cu noul iubit, în Budapesta: ”Mă bucur de viață”

Ramona Olaru, sejur inedit cu actualul partener de viață, într-o locație de lux din Budapesta. Ce declarație a făcut blondina.
04.03.2023 | 22:50
Ramona Olaru vacanta romantica cu noul iubit in Budapesta Ma bucur de viata
Ramona Olaru, sejur inedit cu actualul partener de viață. Ce declarație a făcut blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 se bucură de o vacanță romantică cu noul iubit, în Budapesta. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a trecut peste despărțirea de Cătălin Cazacu și spune că se bucură din plin de viață.

Ramona Olaru, sejur inedit cu actualul partener de viață. Ce declarație a făcut blondina

Ramona Olaru a fost luată prin surprindere de noul iubit, alături de care a plecat în vacanță în capitala Ungariei. Frumoasa blondină și partenerul de viață cu care nu a postat nicio imagine până acum sunt cazați la un hotel de cinci stele.

ADVERTISEMENT

A lăsat în spate separarea de Cătălin Cazacu cu care a avut o relație amoroasă cu năbădăi, însă acum pare mai fericită ca niciodată. Vedeta de la Antena 1 primește numeroase cadouri și flori din partea misteriosului bărbat.

„Sâmbătă lejeră” este descrierea pe care a lăsat-o asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani în dreptul imaginii de pe Instagram în care apare într-un pat spațios de hotel și cu un buchet de trandafiri roșii în mâini.

ADVERTISEMENT

„După posibilități. Și crede-mă, eu m-am mișcat greu tare…dar rămân o lady și nu vorbesc, doar mă bucur de viață!”, a mai spus fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, după ce a citit comentariile din partea fanilor.

Din concediu Ramona Olaru a distribuit mai multe imagini de la plimbările pe care le-a făcut, dar și din incinta unui restaurant. Asistenta de la Neatza se bucură de timpul liber și în plus, își încarcă bateriile pentru următoarea săptămână.

ADVERTISEMENT

„Momentul acela când adormi 20 de minute după-amiază, la prânz… Fața… ne pregătim și am plecat la plimbare”, adaugă vedeta într-o filmare distribuită la secțiunea Stories din mediul virtual.

Ramona Olaru, în patul de la hotel
Ramona Olaru, buchet superb de la noul iubit. Sursa foto. Instagram.com

Ramona Olaru, impresionată de actualul iubit

Ramona Olaru le-a arătat fanilor o filmare care, cu siguranță, a impresionat-o la actualul iubit. Bărbatul este un romantic incurabil și o răsfață cu flori, așa cum s-a întâmplat și cu o seară înainte de Dragobete, pe 23 februarie.

ADVERTISEMENT

În plus, acesta a făcut un gest care nu a fost trecut cu vederea de internauți când s-a aplecat și a ajutat-o pe vedeta de la Antena 1 să se încalțe cu pantofii înainte de a ieși din casă. Blondina a avut grijă să nu-i arate chipul.

ADVERTISEMENT